Întrebări frecvente Videochat București, Videchat Galați, Videochat Ploiești

Întrebări frecvente

Aici poti găsi răspunsuri la întrebările tale

Intrebarile de mai jos sunt cele mai utile pe care le-am primit in ultimii 11 ani de activitate. Te rugam sa le citesti daca ai nelamuriri in ceea ce priveste activitatea de model si modul de lucru al echipei. De asemenea, asteptam de la tine orice intrebare suplimentara care te poate ajuta sa intelegi si sa te decizi. Pentru o discutie directa cu unul din membrii echipei iti recomandam sa ne suni la numarul de telefon care apartine studioului din orasul tau.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a fi angajata ?

In primul rand sa ai impliniti 18 ani, sa ai un aspect fizic agreabil, carte de identitate sau pasaport, cunostinte de limba engleza si cunostinte minime de utilizare a unui computer sau laptop. Daca esti o persoana serioasa, rabdatoare, comunicativa si iti plac banii, te poti considera norocoasa pentru ca acesta este un job care se face in proportie de 90% cu mintea.

Am o prietena, pot veni cu ea la interviu ?

Desigur. In plus, la Hotcamstudio, daca prietena ta se angajeaza si ea, vei avea parte de bonus in valoare de 200USD!

Ce presupune jobul de model online?

Este interactiunea STRICT virtuala dintre tine si oameni din lumea intreaga.

Este necesara experienta?

Nu. Este necesar sa-ti placa banii. Avem traineri Hotcamstudio specializati in a te ajuta cu tot ce ai nevoie.

Nu am experienta in domeniu, pot lucra ?

Da, echipa HotcamStudio iti ofera training gratuit indiferent daca lucrezi din studio sau alegi sa lucrezi de acasa. Noi oferim sanse egale de castig chiar daca ai sau nu experienta in domeniul videochat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne asculti sfaturile.

Site-urile pe care se lucreaza, pot fi accesate din Romania ?

Ele pot fi accesate din Romania insa, noi iti blocam accesul din Romania pe toate profilele tale, astfel incat nu poti fi vazuta din tara.

Sunt mai timida, as putea sa lucrez pe categoria Non-Adult, se poate ?

Bineinteles ca da. Noi chiar incurajam acest lucru pana cand te familiarizezi cu jobul. Apoi alegi daca doresti sa continui asa sau nu.

Cum voi sti cati bani am de luat ?

Transparenta este unul dintre atuurile noastre. Membrii staff-ului iti vor arata exact unde si cum sa iti calculezi banii pe care ii faci pe fiecare site.

Exista concursuri, bonusuri ?

Da, ne place ca modele noastre sa fie tot timpul motivate si stimulate pentru a lucra cat mai relaxat. Oferim atat bonsuri ce constau in bani dar si numeroase carduri pentru shopping sau excursii!

Oferiti suport tehnic ?

Da, punem la dispozitie suport tehnic 24/24, 7 zile din 7 pentru toate modele noastre, indiferent ca sunt din studio sau de acasa. Avem bonusuri si concursuri inclusiv pentru modele de acasa.

Ce program de lucru impuneti ?

Noi nu impunem un program pentru tine, te lasam pe tine sa il alegi!
Lucram in 3 ture dintre care alegem impreuna cu tine cea pe care ai cel mai bun randament. Turele pot fi alternate in functie de evolutia ta, astfel incat sa obtii mai multi bani.

Cand si cum se primesc banii ?

Plata se face bilunar, in maxim 5 zile de la incheierea perioadei.
Perioada I : 1 – 15 a lunii – banii se primesc pana la data de 20 a lunii
Perioada II : 16 – 30/31 a lunii – banii se primesc pana la data de 5 a lunii urmatoare.

De ce HotcamStudio si nu alt studio ?

Hotcamstudio, cu experienta de peste 11 ani te poate ajuta sa castigi la fel de multi bani cum au castigat peste 300 de modele care au muncit si muncesc cu noi. Avem o echipa coordonatoare unita, ce cunoaste toate aspectele acestui job, usurand evolutia modelelor. Oferim un portofoliu exclusivist de siteuri care garanteaza modelului castiguri substantiale.

In plus, ne place sa fim tot timpul pozitivi si cu zambetul pe buze, fapt pentru care avem numeroase bonusuri si concursuri menite sa va stimuleze entuziasmul cat timp colaborezi cu noi.

Pot lucra si de acasa? Daca da, care sunt procentele ?

Da, poti lucra si de acasa. Dar nu recomandam, decat in situatii de crestere copil, etc. Daca nu detii aparatura necesara pentru activiatea de video chat, studioul iti pune la dispozitie aparatura de ultima generatie si training profesional.

Primesc training de la inceput ?

Da, la inceput, la mijloc si ori de cate ori simti nevoia sa fii ajutata sa depasesti un anumit prag. Trainerii nostri organizeaza in mod constant sedinte cu anumite tematice tocmai pentru ca modelele care lucreaza cu noi sa fie tot timpul cele mai informate si pregatite pentru nou. De asemenea studioul pune la dispozitie sedinte de dezvoltare personala ce te vor ajuta sa te cunosti mai bine si sa relationezi mai usor cu ceilalti.

Este obligatoriu sa ma dezbrac?

La HotCamStudio, exista categoria Non-Adult, unde nu va trebui sa te dezbraci; nuditatea este exclusa.