10 lucruri pe care le vor bărbații de la o femeie

10 lucruri pe care le vor bărbații de la o femeie - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

05 oct. 10 lucruri pe care le vor bărbații de la o femeie

Draga mea,

Probabil că ceea ce ştii tu se aplică doar la ce vor bărbaţii de la o femeie cu care au o aventură: să îl laşi liber, să-i oferi sex în fiecare zi şi să nu începi discuţii interminabile despre sentimentele voastre.

Atunci când cochetează cu ideea unei relaţii, ai rămâne surprinsă să afli care sunt priorităţile şi dorinţele bărbaţilor!
Conform studiilor, iată ce vor bărbaţii de la o femeie, pentru a se implica într-o relaţie cu ea!

1. Vrea să ai nevoie de el, dar fără să îl bați la cap într-una
Într-o relaţie vrea să ştie că ai nevoie de el, aşa că nu ezita să îl suni atunci când ţi s-a inundat baia sau să-i trimiţi un sms drăguţ când îţi este dor de el. În ultimul caz va aprecia gestul, chiar dacă răspunsul lui e cam sec. Totuşi, lasă-l fără telefoane atunci când este la meci cu băieţii.

2. Vrea să îi dedici mult timp, dar să existe şi un plan B
Arată-i că eşti activă, că ai prieteni, că ai interese, că ai opţiuni de unde să alegi atunci când el nu e prin preajmă. Cel mai probabil, nici nu te va lăsa să le foloseşti.

3. Vrea să fii sinceră!
Un bărbat îşi doreşte să nu fii nici măcar adepta minciunii prin omisiune. Spune-i ceea ce gândeşti, chiar dacă intri pe terenul minat al sentimentelor. Te va aprecia și respecta, dacă învață să nu apelezi la critici şi învață cum să formulezi cu bun simţ, o nemulţumire.

4. Vrea să îi povestești viața ta
I-ar fi mai simplu să îi povesteşti decât să fie nevoit să scoate cu cleştele de la tine, pentru că ţie ţi-a intrat în cap că bărbaţii vor femei misterioase şi care, în general, nu scot multe vorbe pe gură. De fapt, i-ar plăcea să îi povesteşti câte ceva despre tine, despre ce ai făcut azi sau despre ce post ţinteşti în carieră. Lucruri mărunte, dar care creează o conexiune cu el.

5. Vrea să excelezi într-un domeniu profesional
Pentru că tu ești leoaica… și să căștigi la fel de mult sau aproape cât el. Instinctiv îşi doreşte să fie el mai ţanţoş în plan material, dar nu va avea o criză existenţială dacă ţie îţi intră mai mulţi bani pe card. Te va aprecia pentru că ai găsit un domeniu care să te pasioneze şi la care te pricepi de minune, pănă la urmă, banii întrețin conforul si relația crește.

6. Vrea să spui ce vrei, fără apropouri
Chiar că e vorba de mers la cinema pentru a vedea vreun film romantic, vrea să îi spui ce vrei, fără apropouri de genul “X a dus-o pe iubita lui la film”. Apropourile îl fac să se simtă constrâns, iar cererile, băgat în seamă. Mai degrabă, spune-i că e unul dintre acele filme romantice la care, dacă merge, va fi răsplătit.

7. Vrea să îl apreciezi cu motiv
Bărbaţii nu vor laude constante, chiar dacă peste tot auzi că poţi obţine orice dacă le gâdili orgoliul. S-au prins de schema aceasta. Luând exemplul de mai sus, va primi cu plăcere laudele şi răsplata, dar nu e cazul să devii iubita fanatic, care îl copleşeşte cu flatări de tot felul. Îşi va pierde interesul.

8. Investește încredere în el
Şi nu doar cu privire la fidelitatea lui (ştii deja cum pun pe fugă scenele de gelozie bărbaţii), ci şi la traseul lui profesional sau la… treburile casnice. Lasă-l să preia el controlul şi să devină maestrul de ceremonii, fără îndemnuri de pe tuşă. Nu va aprecia sfaturile ajutătoare, căci bărbaţii tind să “opereze” de unii singuri. Ajută-l dacă îţi cere el asta.

9. Vrea să îţi arăţi interesul
Multe femei rămân indiferente într-o relaţie, pentru a posta în iubita “cool”, ce nu îl sufocă pe partener cu romantismul ei. Un bărbat nu se va gândi la un viitor cu tine, dacă te porţi aşa, pentru că va considera că nu s-a creat o legătură sentimentală între voi. Aşadar, nu te mai cenzura… atât de tare. Propune-i să ieşiţi din oraş într-un weekend şi spune-i că abia aştepţi să îl vezi atunci când plănuiţi o întâlnire. Nu va da bir cu fugiţii dacă îţi arăţi din când în când interesul. După cum spunea un prieten, “mai bine faci ce simţi şi vezi dacă vă potriviţi, decât să păstrezi distanţa şi să pierzi o ocazie.”

10. Da, vrea sex
… dar nu doar atât. Dacă încerci să îl impresionezi cu libidoul tău şi îi propui sex non stop, la un moment dat se va întreba în ce direcţie merge relaţia cu tine. Ai fi surprinsă să afli că el se aşteaptă să faceţi împreună şi lucruri non sexuale, căci aşa ajunge să te cunoască mai bine şi să se apropie de tine. Este perfect conştient că sexul, deşi este grozav, nu reuşeşte să pună bazele unei relaţii, aşa că nu mai apela la trucuri sexuale pentru a ajunge la inima lui.