10 principii pentru o RELAȚIE PERFECTĂ

10 principii pentru o RELAȚIE PERFECTĂ - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

08 mart. 10 principii pentru o RELAȚIE PERFECTĂ

Cele mai frumoase lucruri din relaţie sunt mici, pentru că ele se întâmplă cel mai des.

1. Fă-i surprize chiar dacă eşti la distanţă

Chiar dacă lipseşti două ore sau o săptămână, poţi să îi arăţi persoanei iubite cât de dor îţi e de ea. Fie că apari la uşa ei în miez de noapte sau îi trimiţi un buchet de flori de la mii de kilometri distanţă, cu siguranţă mesajul va fi corect recepţionat!

2. Fă-ţi un obicei din a-i trimite mesaje de dragoste

Fie că este vorba de o scrisoare romantică, de un sms drăgăstos sau de un bilet lăsat pe frigider, cu siguranţă îi vei menţine vie iubirea pentru tine.

3. Arată-i iubire prin fapte

Nu e suficient să îi faci declaraţii de amor, ba uneori dacă sunt prea dese ajung să nu mai fie crezute.

Persoana de lângă noi cu siguranţă apreciază mai mult gesturile şi faptele, decât vorbele. Dacă sunt amândouă, cu atât mai bine!

4. Fă-ţi timp să luaţi prânzul împreună

Chiar dacă nu se poate întâmplă mereu, nu cred că e imposibil că măcar o dată pe săptămâna să reuşiţi să luaţi prânzul împreună. Fuga de la birou pentru a vă întâlni vă va trezi amintiri frumoase!

5. Ajutaţi-vă unul pe celălalt

Totul este mai simplu în doi, iar uneori unul ar trebui să preia din sarcinile celuilalt mai ales dacă acesta nu are timp, îi e rău sau pur şi simplu nu are chef. Aşa îi vei arată cu adevărat că îţi pasă!

6. Arată-i prin gesturi mici dragostea ta

Chiar şi un şerveţel dăruit din inimă atunci când eşti răcită va putea avea un impact mare asupra relaţiei voastre. Astfel de gesturi vă vor reaminti amândurora de iubirea pe care v-o purtaţi reciproc.

7. Colectaţi amintiri

Păstrează biletul primului vostru film împreună, cu siguranţă acesta va reprezenta enorm peste ani. Astfel de amintiri vă vor ţine mereu flacăra iubirii aprinsă!

8. Fiţi spontani

Dansaţi în mijlocul străzii dacă vă vine şi sărutaţi-vă cu foc chiar dacă sunteţi înconjuraţi de o mulţime de oameni. Dacă simţiţi aceste lucruri din suflet, atunci nu vă feriţi să va exprimaţi liber!

9. Fă-i cadouri create de ţine

Chiar dacă îi desenezi ceva şi ştii că nu eşti deloc talentat, cu siguranţă persoana de lângă tine te va aprecia! Nu te ruşina să îţi exprimi astfel iubirea.

10. Sărbătoriţi-vă aniversările

Prima zi de relaţie, primul sărut, primul an de căsătorie, sunt doar câteva dintre ocaziile pe care le puteţi celebra pentru a va intensifica iubirea. Profită de aceste momente magice!

Acestea sunt lucruri, pe atât de mici, pe atât de puternice pentru o relaţie. Dacă iubitul tău nu face mai nimic din aceste lucruri, învaţă-l. Un bărbat corect stimulat, este un bărbat fericit!