4 semnale nonverbale care îți indică dacă flirtează cu tine

4 semnale nonverbale care îți indică dacă flirtează cu tine - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

07 iul. 4 semnale nonverbale care îți indică dacă flirtează cu tine

Dragele mele,

 • Bărbații sunt ușor de citit, de observat și de interpretat.
 • Doar ochi să aveți să-i vedeți. Ei vă vor spune mai mult cu trupul, decât cu gură.
 • Sunt sigur că te-ai întrebat dacă tipul care ți-a căzut cu tronc te place cu adevărat și este atras de ține?
 • Uneori semnalele de flirt te pot induce în eroare, ori sunt atât de subtile, încât s-ar putea să nici nu le observi. De aceea, m-am gândit să vin în ajutorul celor care vor să știe cum să decodifice cu ușurință semnalele clare de flirt.
 • Gândește-te la următoarea situație: ești o tipă singură și tocmai ai văzut un tip care se îndreptă către tine zâmbind. Se uită în ochii tăi încă o data și apoi își coboară genele. Își trece mână prin jurul feței și își ridica capul ușor, privind spre tine din nou.
 • Ești intrigată și înainte de a-ți adună curajul pentru a vorbi cu el, te macină o întrebare apăsătoare: Oare flirtează cu mine?
 • Care sunt semnalele nonverbale de flirt?
 • Sunt convins că ești extrem de curioasă. Ele sunt semnale foarte simple, dar trebuie să fii atentă să le conștientizezi în contextul clar al procesului de curtare

  1. Susținerea privirii

  De foarte multe ori ni se întâmplă să trecem pe lângă cineva care ne place cum arată sau cu care am dori să interacționăm.

  Ceea ce s-a observat în urmă numeroaselor studii în această direcție este: frecvent două persoane care se plac își susțin privirea atunci când se întâlnesc pentru prima dată.

  Este unul dintre primele semne prin care ne dăm seamă că ceva se întâmplă între cei doi. Apoi, de obicei, femeia își coboară privirea.

  Se poate întâmpla ca și bărbații să își coboare privirea, în cazul în care sunt timizi sau neîncrezători în sine.
  Atenție însă la gradul de intensitate al privirii: evită să te holbezi la persoana din fața ta! Pastreza un grad moderat și care să nu fie deranjant pentru celălalt interlocutor!

  2. Blocarea accesului celorlalți

  Îndrăgostiții, cuplurile sau persoanele care se plac reciproc formează un fel de “corp comun” atunci când sunt împreună.

  Ce înseamnă? Ei blochează prin postura corpului lor accesul altor persoane în jurul lor, ca și când nu ar exista decât ei. Se poate realiza prin poziția vârfurilor picioarelor care sunt îndreptate clar doar unul către celălalt, creând astfel o barieră.

  Același lucru se întâmplă și prin îndreptarea posturii corpului și a capului spre celalat. Dacă mergi într-o cafenea, în parc sau într-un bar, caută acest semnal foarte clar și vei află care cupluri sunt cele de îndrăgostiți!

  3. Atingerea propriului corp

  Alte semnale clare de flirt sunt atingerea propriului corp, fie prin trecerea mâinii prin păr, fie atingerea brațelor sau a coapselor, fie prin aranjarea hainelor sau culegerea de scame imaginare de pe acestea.

  Aceste semnale sunt de auto-confort pentru că simțim nevoia să ne extragem energia din propriile noastre resurse interioare și de aceea, preferăm să ne atingem mai des diverse părți ale corpului.

  4. Distanța interpersonală

  Distanța pe care o ții față de cealaltă persoană atunci când flirtezi este importantă, pentru că va afecta impresia pe care și-o poate crea despre tine și despre calitatea acestei interacțiuni.

  Când întâlnești pentru prima data un “strain atractiv sau o străină atractiva” după ce ai stabilit în prealabil un prim interes comun prin contact vizual, așa cum am menționat mai sus, fă din nou contact vizual la o distanță de cel puțin doi păși, înainte de a vă apropia de acea persoană.

  La o distanță de cel puțin doi păși sunteți la graniță dintre zonă socială și cea personală. Dacă ai primit un răspuns pozitiv, vii la o distanță de lungimea unui braț. Atenție: dacă te-ai apropiat mai mult și intri în zonă intimă a celeilalte persoane, ea se poate simți inconfortabil!

  Acestea sunt câteva din primele semne de comunicare pe care le poți observă ori la tine, ori la cei din jur. Util este să te joci oricând, să zâmbești, chiar dacă nu vrei ceva serios cu tipu… cel puțin te va ține minte pentru că ești stăpână pe tine, să zâmbești chiar dacă ești măritată, ai 4 copii, soț, sau 4 amanți de amiază.

  Succes !