Chat with us, powered by LiveChat

Află ce îl face pe un bărbat să creadă că eşti „Aleasa”

Află  ce îl face pe un bărbat să creadă că eşti „Aleasa” - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

27 ian. Află ce îl face pe un bărbat să creadă că eşti „Aleasa”

Dacă-i întrebi pe bărbații care au relații fericite și de lungă durată motivele pentru care au ales să-și petreacă viața cu o anumită femeie, vei afla emoții și experiențe de un anumit calibru.

Ce-l face pe un bărbat să renunțe la „libertate” pentru dragostea unei anumite femei? Are legatură cu felul în care acea femeie îl face să se SIMTĂ.

Ești aleasa… atunci când se simte ÎNVIGĂTOR cu tine

Știi că baieților mici le place la nebunie benzile desenate și supereroii? Așa incepe, când sunt tineri – bărbații vor să se simtă puternici, să salveze situațiile, să fie admirați și apreciați. Atunci când cresc, nimic nu se compară cu faptul că se simt așa cu femeia specială din viețile lor.

Dacă este un bărbat bun și-ti dorești o relație de lungă durata cu el, atunci fă-l să se simtă ca un adevărat erou. Complimentează-l, spune-i cât de mult îl apreciezi când te face fericită și fă-l să conștientizeze cât de bucuroasă și mândra ești tu în relație cu el.

Când îl faci să se simtă ca un învingător, va vrea să păstreze acest sentiment care-l leagă de tine.

Pe de altă parte, dacă vrei să distrugi atracția pe care o simte pentru tine dintr-o lovitură, tot ce trebuie să faci este să-l critici, să-l faci să se simtă de nimic și să creadă că niciodată nu se va putea ridica la nivelul așteptărilor tale (și dacă asta este ceea ce simți cu adevărat față de iubitul tău, ar fi indicat să te întrebi de ce mai ești cu el).

Ești aleasa…când simte că-l accepți așa cum este

Întreabă orice bărbat ce l-a facut să iasă dintr-o relație și probabil îți va spune asta: „Ea tot încerca să mă schimbe”.

Bărbații nu sunt diferiți de tine din acest punct de vedere. Nu vor să vină cineva și să le spună că trebuie să fie mai buni sau să se schimbe. Pentru că atunci când o femeie vrea să-l schimbe pe bărbatul de langa ea, acesta nu se mai simte confortabil cu cine este și nu e un sentiment plăcut.

Îți dai seama ca toți avem lucruri care displac celorlalți – cum și tu ai anumite părți care nu sunt încântătoare pentru iubitul tău.

Secretul este că te uiți la întregul pachet într-un bărbat și să iubești tot la el – chiar și atunci când nu-ți plac anumite aspecte individuale. Acestea îl fac să fie ceea ce este – și-și va da seama că ești femeia potrivita pentru el când îl iubești cu tot ce are.

Ești aleasa… când se simte înțeles de tine

Spre deosebire de femei, bărbaților nu le place să discute despre sentimentele lor între ei. Fac asta doar cu acea doamnă specială din viața lor. Deci este un semn foarte bun când iubitul tău vrea să vorbească cu tine despre ce-l deranjează în viața lui, în cariera, viața de familie și treburile de zi cu zi.

Jobul tau este să-l asculți fără să faci judecăți de valoare – să fii prezentă pentru el și să-i dai sfaturi dacă le cere. Dacă vorbește în continuare, inseamna că se simte comfortabil și în siguranță cu tine și va incepe să creadă că-ți poate spune totul.

Vrei să fii acea pista de aterizare în siguranță pentru iubitul tău – nu doar pentru ca acest lucru vă apropie ci și pentru că va vedea în tine femeia care este capabilă să-l înțeleagă.

Ești aleasa… când simte ca viața este mai bună cu tine

Bărbatul simte că vrea să fie mai apropiat de tine și să petreacă mai mult timp cu tine în urma experiențelor pe care le aveți împreună – cele POZITIVE. Va începe să simtă că relația voastră – și prin extensie, viața lui – este mai ușoara, mai bună și mai împlinită.

Prin urmare concentrează pe construirea unei fundații solide cu el prin creionarea unor experiențe pozitive împreună. Fă chestii amuzate și diverse cu el! Cunoașteți-vă în contexte variate – singuri dar și înconjurați de prieteni și familie.

Când va constata cât de bine te potrivești cu stilul lui de viața și cât de multa bucurie aduci, va simți ca ești o parte importantă și necesară din viața lui – și nu putea trai fara tine!