Chat with us, powered by LiveChat

Află cum îţi dai seama când un bărbat este interesat de tine – Partea 2

Află cum îţi dai seama când un bărbat este interesat de tine – Partea 2 - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

29 ian. Află cum îţi dai seama când un bărbat este interesat de tine – Partea 2

6. Devine deodată interesat de pasiunile tale.
Acesta e unul din trucurile cu tradiție pentru a te apropia de cineva.

Dacă începe să fie „interesat” de chestiile care-ți plac ție – un serial sau o trupă preferată – înseamnă că este în căutare de moduri de a se conecta cu tine, pentru că evident, te place!

7. Caută motive să te atingă.
Un tip interesat de tine va căuta scuze să stea mai aproape de tine sau să fie intim cu tine. Dacă-ți atinge brațul sau spatele după ce a spus o glumă care te-a facut să râzi – e un semn bun!

De asemenea, când nu se îndepărtează în momentul în care vrei să-l atingi – sau dacă prelungește contactul fizic cu tine și caută să vă atingeți – ei bine, cred că-ți dat seama ce vreau să zic.

8.El chiar ascultă ce spui tu
Sunt sigur că toți oamenii de pe planetă au avut experiența de a spune cuiva o poveste, detaliat, și când și-au ridicat privirea la final, au constatat că acea persoană nu a fost deloc atentă. Sentimentul e nașpa.

Din fericire, un tip care este interesat de tine nu te va face să te simți niciodată așa. Nu va risca să te enerveze și să simuleze atentia – riscând astfel să-ți pună o întrebare departe de subiect după.

Va asculta și va răspunde așa cum trebuie.

9. Îi place să facă contact vizual cu tine.
Vrei să știi ce simte cu adevărat un tip pentru tine? Urmărește-i privirea.

Dacă face contact vizual cu tine foarte mult și-și menține privirea acolo – e un semn că te place.

Un alt semn este atunci când te uiți la el și-l suprinzi privindu-te și mutându-și imediat privirea în altă parte.

10. Limbajul trupului sau îl dă de gol.
Dacă vrei să știi cu adevărat ce simte un bărbat pentru tine – urmărește-i limbajul trupului.
Și din fericire pentru tine – sunt unele indicii corporale care dezvăluie că te place (și care sunt făcute inconștient, deci nu va ști niciodată că le face).

De exemplu, dacă-și ridică sprâncenele timp de o fracțiune de secundă după ce s-a uitat la tine – este un semn că te dorește. O va face foarte rapid deci trebuie să-l prinzi în flagrant.

Dacă are picioarele direcționate către tine când sunteți într-un grup, e un alt semn de interes.

Și în final, dacă-și aranjează hainele, părul când intri în încăperea unde se află el – aceste acțiuni demonstrează că îi pasă de felul în care arată atunci când ești tu prezentă.