Chat with us, powered by LiveChat

Află cum să-ți apropii iubitul în timpul unei dispute – Partea 1

Află cum să-ți apropii iubitul în timpul unei dispute – Partea 1 - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

20 ian. Află cum să-ți apropii iubitul în timpul unei dispute – Partea 1

Începem o serie de posturi care ne vor arăta cum să ne avem bărbații, respectiv, masculii noștri Alfa, mai aproape, mai concentrați pe noi ( și nu pe altele ) și mai îndrăgostiți nebunește de noi. Dacă te-a enervat iubitul, primul tău instinct este să-l ataci – dar dacă-l ataci sau dai vina pe el îl poate face să se simtă nesigur și defensiv, iar ca rezultat, se îndepartează de tine. Vreau să-ți arăt ce să faci în timpul unei dispute și cum să-ți apropii bărbatul în loc să-l îndepărtezi. Când te cerți sau te bați pe o poziție de putere, rezolvarea conflictului este contra-intuitivă, iar ceea ce ar trebui să faci este deseori fix opusul a ceea ce-ți vine să faci în acel moment.

Vestea bună e că există anumite abilități pe care ți le poți însuși pentru a dezamorsa conflictele și pentru a echilibra raportul de putere într-o relație.
Una din cele mai eficiente metode de a trece peste o ceartă în relație este să-ți însusești experiența în loc să-ți defocusezi atenția sau să arunci vina pe altcineva.
Această metodă poate face minuni în toate relațiile pe care le ai, nu doar în cele romantice.

Când intrăm în defensivă, avem tendința de a arunca vina pe cei din jurul nostru și cel mai adesea, pe partenerii nostri. Chiar și când greșim, facem acest lucru pentru că mințile noastre sunt construite să aibe mereu dreptate. Când redirecționăm v Începem o serie de posturi care ne vor arăta cum să ne avem bărbații, respectiv, masculii noștri Alfa, mai aproape, mai concentrați pe noi ( și nu pe altele ) și mai îndrăgostiți nebunește de noi.

Dacă te-a enervat iubitul, primul tău instinct este să-l ataci – dar dacă-l ataci sau dai vina pe el îl poate face să se simtă nesigur și defensiv, iar ca rezultat, se îndepartează de tine.
Vreau să-ți arăt ce să faci în timpul unei dispute și cum să-ți apropii bărbatul în loc să-l îndepărtezi. Când te cerți sau te bați pe o poziție de putere, rezolvarea conflictului este contra-intuitivă, iar ceea ce ar trebui să faci este deseori fix opusul a ceea ce-ți vine să faci în acel moment.

Vestea bună e că există anumite abilități pe care ți le poți însuși pentru a dezamorsa conflictele și pentru a echilibra raportul de putere într-o relație. Una din cele mai eficiente metode de a trece peste o ceartă în relație este să-ți însusești experiența în loc să-ți defocusezi atenția sau să arunci vina pe altcineva. Această metodă poate face minuni în toate relațiile pe care le ai, nu doar în cele romantice. Când intrăm în defensivă, avem tendința de a arunca vina pe cei din jurul nostru și cel mai adesea, pe partenerii nostri. Chiar și când greșim, facem acest lucru pentru că mințile noastre sunt construite să aibe mereu dreptate.

Când redirecționăm vina, de obicei folosim sintagme care încep cu „tu”. Acesta este echivalentul verbal al arătării cu degetul către cealaltă persoană. Propoziții precum „Mă înnebunești, Mă enervezi” sau „M-ai enervat atât de tare când.. ” va face ca bărbatul să intre instant în defensivă.

Ca să nu mai arătăm cu degetul verbal, trebuie să rămânem ancorați în experiență.

De îndată ce formezi acest obicei, te va ajuta să întelegi și să apreciezi diferențele dintre voi și să fiți autentici unul cu celălalt pentru a putea trăi o viață autentică împreuna. Nu vei simți nevoia de a încerca să-l schimbi sau să-l manipulezi pe celălalt pentru a-ți satisface propiile nevoi sau pentru a menține liniștea în casă. Pentru că această abilitate nu vine în mod natural, s-ar putea să ti se pară înfricoșător la început și să dureze ceva timp până-ți intri în mână – dar are potențialul de a-ți îmbunătăți considerabil relația și să-ți schimbe viața! de obicei folosim sintagme care încep cu „tu”. Acesta este echivalentul verbal al arătării cu degetul către cealaltă persoană.

Propoziții precum „Mă înnebunești, Mă enervezi” sau „M-ai enervat atât de tare când.. ” va face ca bărbatul să intre instant în defensivă. Ca să nu mai arătăm cu degetul verbal, trebuie să rămânem ancorați în experiență. De îndată ce formezi acest obicei, te va ajuta să întelegi și să apreciezi diferențele dintre voi și să fiți autentici unul cu celălalt pentru a putea trăi o viață autentică împreuna.

Nu vei simți nevoia de a încerca să-l schimbi sau să-l manipulezi pe celălalt pentru a-ți satisface propiile nevoi sau pentru a menține liniștea în casă.

Pentru că această abilitate nu vine în mod natural, s-ar putea să ti se pară înfricoșător la început și să dureze ceva timp până-ți intri în mână – dar are potențialul de a-ți îmbunătăți considerabil relația și să-ți schimbe viața!