Atentat la buna creştere

Atentat la buna creştere - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

24 iul. Atentat la buna creştere

Vi s-a intamplat vreodata sa intalniti oameni extremi de politicosi?

De ce credeti ca sunt asa ? Oare pentru ca asa vor sau asa au vrut parintii lor? Sau oare s-au obisnuit sa fie. Ma intreb, or obosi, le-o fi greu? Ma oblig umil sa inteleg cu pasi marunti atitudinea astora in livechat. Da, stiu ca sunt putini o sa-mi spuneti.

Restul sunt begarsi grabiti incovoiati de ganduri excitante.

Dar politicosii sunt excelenta bunei purtari la locul de munca da? Ce vor ei de fapt ? Din notiunile extravagante despre bunele maniere, aduc la cunostinta ca acesti oameni au mari lipsuri de creativitate, inovatie si de obicei reduc viata la atentie, detalii si analizarea altora. Sunt un soi de oameni speciali, prinsi in povestile lor de viata si isi consuma mare parte din timp rumengand ganduri de curtoazie pentru plebea ce urmeaza s-o cunoasca.

Vai madam, cum zicea Caragiale, cucoanelor le place sa fie libere si uneori putin impinse de un gest nobil de politete pe care sa-l tina minte de povestit. Caragiale era istet, politicos doar la baie, distra femeile din glume, prindea din mers aptitudini de umorist pe care le administra in scris seara la culcare.
A mantuit multe neamuri de politicosi si le-a dat un zambet larg celor mai putini norocosi.

Americanii nu l-au avut pe Caragiale, si nici nu au auzit de el. De asta multa politete inca domneste in cadrul granitelor online, seriozitate si angajament la iubirea vesnica dupa 3 minute de chat in free. Acest mod de superficialitate absoarbe intentia evolutiei unui mascul alfa. Acesta devine prins de instinct marunt si, superficial fiind, il traieste la jumate.

Buna crestere excesiva este nevoita a fi la bunul mers al realitatii.

Online devine plictisitoare si indescifrabila. Rasul apare de la cei care nu iau in serios, cei care se joaca si se gudura ca niste copii cand vad un zmeu mare atarnat pe cer ca si chipul unei femei frumoase si pline de mistere. Indreptatit sunt sa zic ca puterea amuzamentului in mediul online este cheia invingatoare si aducatoare de beneficii, si nu un tron plin de formalitati excesive. Luatul prea in serios strica. Ziceti-le !