Chat with us, powered by LiveChat

Azi am job. Mâine altul ?

Azi am job. Mâine altul ? - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

10 iun. Azi am job. Mâine altul ?

Oare cum poti reinvia in tine entuziasmul aceluiasi job dupa multi ani?

Simplu..iti schimbi STAREA. De Spirit, Actuala si de Perspectiva. In orice domeniu lucram, inceputul e antrenant, convingator si entuziast. Mijlocul este perseverent, sigur si de rutina. Iar viitorul indoielnic si visator. Propaganda promisiunilor pentru un viitor de nota 10 este data de toti angajatorii si de felul in care viseaza ei sa se intample lucrurile. Starea de spirit a celor care lucreaza in echipa formata este usor influentabila de ce li se intampla in mediul social si uneori,mai rar, in mediul jobului.

Insa ce face ca un participant de cursa lunga care a intrat in joc, sa aiba o stare de spirit optimista si exuberanta zi de zi dupa ce isi bea cafeaua? Alegerile lui. Fie vrea trist, fie vrea bucuros sau fericit. Daca a primit o veste mai putin buna cand a plecat de acasa, va sta cu nasu in jos toata ziua, gandindu-se comtemplativ in N-moduri cum sa rezolve ce nu depinde oricum de el.

Dar natura lui este sa gandeasca, nu sa actioneze.

Daca a primit o veste buna, atunci..hopa..asa da zi frumoasa cu soare, chiar daca a plouat si tremura colegii de frig. Alegerile se pot schimba daca doresti sa ai o stare buna si nu mai vorbim ca o dai si la altii, pentru ca oricum se vor hrani cu ea. Orice s-ar intampla, alegerea starii negative sau pozitive vine din felul in care suntem obisnuiti sa o facem. Daca primesc un telefon de la sefu, ca m-a dat afara sau mi-a scazut din salariu nu stiu pentru ce, aleg sa fiu bucuros sau suparat.

Cei mari, ca noi, ne frustram repede daca se intampla. Cei care vad in perspectiva, se gandesc ca ceva n-am facut bine si stim ca e o palma morala prin care vom indrepta lucrurile. Obisnuinta starilor traite poate fi modificata la un job prin acceptarea in totalitate a celor bune si a celor rele care pot deveni cele bune. Pot deveni cele bune, doar daca vrei sa te bucuri de ce intentioneaza altii si ai acceptat sa te invete.