Bărbații și obiceiurile lor mai puțin bune!

Bărbații și obiceiurile lor mai puțin bune! - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

30 sept. Bărbații și obiceiurile lor mai puțin bune!

Bărbații sunt înzestrați cu obiceiuri bune și mai puțin bune.

Nu e vina lor, nu căuta să repari, ci doar să-I înțelegi și să fii tu doamna respectată.

Fie că încă simte „fluturaşi” pentru fosta, fie că are o relaţie mult-prea-apropiată cu mama sau că ţine prea mult la libertatea proprie, există anumiţi bărbaţi cu care, nu numai că nu vei reuşi să construieşti o relaţie adevărată, dar care îţi vor pune „pauză” în a-ţi găsi, cu adevărat, jumătatea! Probabil… te rog experimentează tu.

Bărbatul îndrăgostit de fosta
Îl poţi observa de la 1000 de poşte depărtare. Totul pare să-i reamintească de fosta iubită şi totul îi va aminti, cel puţin până va reuşi să treacă peste această „relaţie fantagorică”. Între timp, tu ar trebui să fii cea care trece peste… el!

Secret: Joacă-te cu el, de fiecare dată când menționează ceva de fosta, îl pui să facă ceva ce nu îi place deloc… chinuie-l… dar din joacă, să o facă.

Fricosul de angajament!
Acest tip de bărbat pune libertatea proprie înaintea a orice. Simte angajamentul ca fiind un cuvânt „interzis” şi relaţiile ca fiind un timp realmente pierdut. Nu percepe ideea de a împărţi spaţiul, planurile, banii sau viaţa lui cu cineva. Nu contează dacă persoana de lângă el îi aduce numeroase beneficii şi împliniri, contează doar ca libertatea lui să nu fie îngrădită de nimeni şi nimic.

Secret: Pune accent pe momentele când tu împarți cu el, fă-le ca el să nu le uite niciodată. Te va urma cu acest obicei.

Bărbatul perfecţionist
Se îndrăgosteşte… des, de câte şi mai câte femei dar, inevitabil, găseşte câte un defect pentru a fi dezamăgit. Chiar dacă va găsi femeia „perfectă”, va fi mereu în căutare de una mai bună, mai slabă, mai înaltă, mai blondă sau mai inexistentă.

Nu o sa fii niciodata destul de bună pentru el şi asta deoarece el nu va fi niciodată destul de mulţumit. Şi în timp ce el îşi va pierde o eternitate căutând perfecţiunea, tu vei pierde o eternitate aşteptând. DON’T!

Secret: prefă-te că ești PERFECTĂ, glumește despre asta și despre cum nu va mai găsi alta mai Perfectă ca tine, tu ești NUMBER ONE!

Mult-prea-devotatul-tătic
Există bărbaţi care se ascund, literarmente, în spatele copiilor săi. Bineînţeles, faptul că le acordă copiilor săi toată atenţia necesară este o calitate. Dar când evită orice îi propui tu, sub scuza copiilor, ar fi bine să te ascunzi şi tu… undeva cât mai departe!

Secret: vorbește-i despre copilul său într-un mod cald, frumos, altruist. Oferă-i mici cadouri copilului. El te va adora la nebunie și îsi va face timp pentru toate planurile tale.

Inima lui îi aparţine mamei sau tatălui său
Dacă mama lui este cea care ia deciziile în relaţia voastră şi dacă înainte să vă faceţi planuri pentru weekend o sună să vadă dacă este de acord, ar fi bine să o iei în altă direcţie! La urma urmei, te-ai angajat într-o relaţie cu el, nu cu el şi mama lui.

Secret: devino prietenă cu mama lui. Sfătuiește-l să aprecieze punctul său de vedere, și nu pe cel al părinților. Spune-i ca toți gentlemanii procedează așa : sunt responsabili și își asumă deciziile.

Prin urmare, unii bărbați au obiceiuri mai puțin bune, dar dacă dragostea v-a lovit, atunci Secretele te vor ajuta să ieși la liman cu el. Nu te înfuria sau supăra. Fii mai șmecheră și gândește un pic la viitorul vostru, adună datele pe care le știi despre el și ajută situația să fie în favoarea ta.

Îndrăznește și fii înțeleaptă în deciziile tale!