Cati bani se fac din videochat?

Cati bani se fac din videochat? - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

23 mai Cati bani se fac din videochat?

In ultimul timp, in media, apar tot felul de scandaluri, povesti si personaje care vorbesc  despre videochat.  Domeniul este invaluit inca in mister si inundat de pejudecati. Intr-o zi  auzi ca se fac 10000 de dolari pe luna, in alta zi ca este un job doar pentru anumite persoane, sau ca  “n-ai cum sa faci bani pe degeaba”.

Exsita multe mituri legate de job si mai ales de potentialul financiar pe care el  il are.

Asadar, CATI BANI FACI PE LUNA?!

Videochat-ul, spre deosebire de majoritatea job-urilor conventionale, nu este un job in care esti platita pentru prezenta fizica la un birou, pentru un numar de ore.

In videochat, incasarile tale sunt direct proportionale cu implicarea ta.

Vorbesti bine engleza?

Esti un om sociabil, prietenos, interesant?

Stii sa transmiti emotii?

Inveti repede din experientele tale?

Toate aceste lucruri stau la baza veniturilor realizate.

Un  model care petrece 3-4 ore pe zi online, neglijent aranjata,  neinteractionand cu membrii, timorata, doar asteptand sa  se intample CEVA si sa inceapa cineva sa arunce cu bani din senin , nu va avea succes nici in acest job. De aceea multe modele aflate la inceput, renunta dupa scurt timp, dezamagite fiind de faptul ca incasarile lor nu sunt echivalente cu ale altor colege.

Videochat-ul este un job undeCati bani se fac din videochat?  rezultatele mari se CONSTRUIESC pas cu pas, IN TIMP. Timpul petrecut pe camera, este valoros pentru a cunoaste oameni noi, potentiali membri, sau pentru a invata si exersa interactiunea cu membrii. In cele 8/zi petrecute online, tu iti construiesti succesul sau il ingrunezi.

Un model care abia incepe in acest domeniu, va porni cu incasari de 500$/perioada in medie, avand atitudinea pozitiva si determinare si va construi de acolo.

Cunostem  modele care au plecat de la aceasta suma si au ajuns la incasari de peste 6000$/luna, in interval de un an. Acest lucru este posibil, DOAR prin urmarea sfaturilor si indicatiilor primite in training, cat si printr-o autodisciplina fata de sine si de jobul tau.

Asadar, de ce nu face toata lumea videochat, daca se castiga atat de mult ? Pentru ca, veniturile acelea fabuloase, nu sunt garantate. Ele depind doar de impicarea si dorinta ta de castig.

Tu cat crezi ca poti castiga ca model in studioul nostru?