Ce e și cu bărbații ăștia!

Ce e și cu bărbații ăștia! - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

17 aug. Ce e și cu bărbații ăștia!

Conform cercetătorilor, bărbații frumoși nu sunt cei mai buni soți. Acei bărbați care sunt considerați a fi foarte masculini și atrăgători deoarece au mai mult testosteron decât bărbații cu un aspect fizic comun.

Probabilitatea ca un bărbat cu nivele mai mari de testosteron să divorțeze este cu 43% mai mare. Mai mult, acești bărbați înșală mai des.

Autorul studiului, James K. McNulty crede că există două tipuri de bărbați. “Tăticul” (dad) caută partenere pentru relații pe termen lung și își dorește să întemeieze un cămin, pe când “neseriosul”(cad) își dorește cât mai multe relații pe termen scurt, fără să își asume vreo responsabilitate față de copiii rezultați în urma lor.

Cei mai mulți bărbați frumoși se încadrează în cea de-a două tipologie. Medicul merge mai departe spunând că, în general, femeile aleg bărbați frumoși pentru aventuri amoroase sau ca parteneri în relații de scurtă durată. Ele sunt atrase de genele bune ale acestora.

Acest comportament al femeilor are rezultate nefaste asupra mentalității bărbaților mai dotați din punct de vedere genetic. Ei vor avea mai mult succes în rândul femeilor și le va fi mai ușor să devină “cads”. Bărbații neatrăgători nu au atât de multe oportunități, motiv pentru care și strategia lor este diferită, centrată pe întemeierea unei familii stabile.

Există însă multe lucruri de care femeile țin cont în mod inconștient atunci când decid dacă sunt sau nu atrase de un bărbat. Chiar dacă atracția pare să funcționeze după un cod de legi deloc ușor de anticipat, există câteva reguli. Au fost puse până acum cap la cap semnalmentele bărbatului care are foarte puține șanse să le atragă.

1. Bijuterii gigantice
Atunci când porți bijuterii foarte mari, femeile nu vor fi deloc încântate, căci nu le place ideea că ai accesorii mai mari decât ale lor. În plus, bărbații care apelează la aceste trucuri rareori sunt luați în serios.

Dacă vrei neapărat să porți bijuterii, este bine să optezi pentru ceva discret și masculin în același timp, deși cel mai frumos și potrivit accesoriu pentru un bărbat este ceasul său.

2. Părul de pe spate
Deși multe femei consideră părul de pe piept ca fiind atrăgător pentru că emană masculinitate, asta nu este valabil și pentru cel de pe spate. Femeile își petrec ceasuri întregi având grijă să nu aibă niciun fir în plus pe corp, așa că nu înțeleg cum de bărbații sunt câteodată atât de delăsători cu aspectul lor.

Fie că apelezi la ceară, lamă de ras sau creme speciale, încearcă să scapi de el.

3. Șuvițe de păr întărite cu spumă
Acest gen de a-și aranja părul nu este deloc pe placul femeilor, cu atât mai puțin dacă sunt vizibile șuvițele întărite de spumă, gel și alte produse asemănătoare. Vei semăna cu un puști, nicidecum cu un bărbat șarmant.

Mergi la frizer și roagă-l să-ți găsească o tunsoare adecvată vârstei și statutului tău.

4. Igienă orală problematică
În această categorie intră respirația urât mirositoare și dinții îngălbeniți sau ciobiți. Este ușor de înțeles de ce o femeie nu și-ar dori să se apropie de o astfel de persoană.

Spală-te cu pastă de dinți cu efect de albire, folosește ață dentară și vizitează-ți medicul dentist periodic pentru a evita problemele.

5. Prea mult parfum
Felul în care miroase un bărbat este foarte important pentru o femeie. Dacă nările ei sunt asaltate de o mireasmă înțepătoare, exagerată, va dispărea orice urmă de atracție și se va instala un sentiment de neplăcere.

Aplică un “puf” în zonă gâtului și a încheieturilor, nimic mai mult.

Dragilor, vă rog nu îi condamnați și nu le spuneți aceste lucruri, doar observați și deveniți capabile de observare. Vi se scrie viață, prin relațiile pe care le aveți cu bărbații. Femeile care sunt excelente observatoare, pot deduce în câteva întâlniri, cu ce fel de mascul stau de vorbă, ce interese și căutări are acesta. Observați, Observați, Observați!