Chat with us, powered by LiveChat

Ce lucruri surprinzătoare îşi doresc să audă toţi bărbaţii

Ce lucruri surprinzătoare îşi doresc să audă toţi bărbaţii - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

04 feb. Ce lucruri surprinzătoare îşi doresc să audă toţi bărbaţii

Îți amintești cum era când te-ai îndrăgostit pentru prima dată?
Expertul în relații James Bauer susține că acel sentiment minunat nu trebuie să înceteze.

Să-i dăm drumul :

Fii lumina ochilor săi!

La început, când se îndrăgostește un bărbat de tine, se simte fericit. Fericirea lui izvorăște în mod natural din încrederea că ceva minunat i se pregătește pentru viitor. Se simte mai conectat cu lumea, chiar și când nu ești tu prin preajmă.

Mintea lui este compartimentată ( știi asta de la seminarii deja ) – lasă-l în pace când vezi că face ceva. Dacă vrei atenția lui, te duci îi șoptești ceva la ureche, îi trimiți o poză prin mesaj cu tine și un mesaj de „Vino-n coa”, sau îl atenționezi ușor prin orice metodă vrei tu. Asigură-te că oricând vrei atenția lui, fă-o amuzant, nu fi prea serioasă, dezmiardă-l, suprinde-l, și zâmbește-i.

În această dorință de a-ți deveni iubit, sentimentele unui bărbat se vor transforma în dorința de a te impresiona. Sună bine, nu? Da, poate fi frumos. Sau nu – totul depinde de modul în care răspunzi tu. Bărbații au un punct vulnerabil în spatele exteriorului dur. Pot fi duri, încăpățânați, nervoși sau macho pe dinafară – dar toate aceste atribute servesc unei nevoi emoționale mai sensibile. Bărbații nu se pot înhăma la o relație pasională și profundă decât dacă se bucură de admirația și respectul femeii.

Chiar dacă iubitul tău știe că-l placi, dacă simte că nu-l admiri cu adevărat – sentimentele lui de îndrăgostit se vor topi încet până la dispariție, precum fitilul unei lumânări care a fost stinsă.

Dacă stingi fitilul unei lumânări – stins rămâne. Poți să-l incălzești oricât de mult, dar va rămâne rece și va răspunde doar cu o briză de fum de la flacăra stinsă. Multe femei au trecut prin asta – și foarte multe au simțit asta de mai multe ori într-o relație.

Mulți bărbați caută admirația într-un mod ce poate fi cu greu înțeles de o femeie. Testosteronul este, precum știi, hormonul specific masculin. Când se activează, un bărbat se simte viu și fericit. Știai că testosteronul este afectat de modul în care este tratat bărbatul? Este adevărat! Dacă-l pui pe un tip într-o poziție de umilință – nivelul lui de testosteron va scădea.

Când se adună un grup de bărbați, după o perioadă de sortare, se formeaza un soi de ierarhie socială. Dacă te uiți la un filmuleț cu interacțiunile dintre bărbați după 5 zile, vei putea să spui cine este masculul-alpha la final, și cine s-a situat mai jos în ierarhie.
Dacă ai măsura testosteronul fiecăruia înainte și după formarea grupului, cei din vârf ar avea un nivel mai ridicat de testosteron, timp în care cei de la bază ar manifesta o scădere în hormoni.

De ce conteaza asta? Deoarce toți bărbații își vor pierde interesul dacă acea persoana le desconsideră ego-ul. Sunt multe feluri în care poți face asta, chiar și inconștient! Sentimentul poate fi cauzat de tonul vocii tale când faci un compliment. Orice lucru poate face diferența în relația voastră!
Orice faci ca să îl surprinzi, merită. Cât timp nu te iei prea în serios, și te joci, te distrezi, zâmbiți, râdeți, vă pupați, atunci surprindere mai mare nici că există. Ce te oprește să faci toate ăstea?