Chat with us, powered by LiveChat

Cum să atragi cu ușurință bărbatul potrivit pentru tine

Cum să atragi cu ușurință bărbatul potrivit pentru tine - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

07 mart. Cum să atragi cu ușurință bărbatul potrivit pentru tine

Dacă-ți dorești să atragi bărbatul potrivit pentru tine sau pe cel cu care ai deja o relație și care simți că se îndepărtează încet încet de tine, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să fii sigură că nu cauți validare sau vânezi dragostea în exteriorul tău. Dacă-ți dorești cu disperare să iubești sau cauți validare în exterior, bărbatul potrivit pentru tine va fi și va rămâne foarte departe. Dacă ești într-o relație, faptul că nu te simți împlinită în interior îl va îndepărta pe partenerul tău, mai întâi la un nivel inconștient, profund.

Cu toții știm că încrederea de sine este sexy

Dar dacă mergi mai departe, una din cele mai apreciate și atractive calități este stima de sine care vine din exterior și care nu așteaptă confirmare din partea celorlalți. Oamenii foarte atrăgători nu caută constant validare în exterior deoarece ei sunt destul de încrezători pentru a găsi această validare în interior. Acestea sunt femeile care par că au dragostea de partea lor fără efort, precum și pe bărbații cool care le rămân devotați.

Când pui cheia fericirii și stimei de sine în mâinile altcuiva – dacă aceștia nu fac ce-ți dorești tu, la un nivel profund poți ajunge să interpretezi că nu meriți sau nu ești destul de demnă de dragoste. Pentru a nu mai căuta dragostea în exterior, trebuie să-ți dai seama că acest sentiment nu vine de undeva din neant -ci în primul rând din tine.

Dacă nu înveți să te aprovizionezi cu dragoste în primul rând din tine, îți vei falsifica mereu calea către dragoste. Vei ajunge să te străduiești din răsputeri să devii ceea ce alții își doresc de la tine. Este obositor să menții această mască! Ține minte că viața va oglindi întotdeauna gândurile, sentimentele și credințele pe care le avem în interior.

Acest lucru înseamnă că nu vei putea niciodată atrage bărbatul potrivit sau construi o legătură de dragoste autentică dacă vorbești sau gândești mereu că te simți singură sau că simți o lipsă. Dacă te simți singură nu faci decât să îndepărtezi dragostea. La fel, nu poți să-l atragi din nou pe iubitul tău sau să-ți vindeci relația dacă vorbești tot timpul și dacă te gândești fără oprire la cât de oribil îți merge. Această abordare pune accentul pe problemă, nu pe soluții.

Cu toții știm că disperarea este opusul atracției – și știm că poate fi foarte greu să nu te simți singur sau frustrat atunci când nu obții ceea ce-ți dorești în viața personală. Dacă te concentrezi pe negativ creezi un feedback în buclă în mintea ta subconștientă. În momentul în care te concentrezi pe ceva, hrănești acel lucru și ajungi să-l atragi.

Acest lucru se întâmplă indiferent dacă te concentrezi pe ceva pozitiv sau negativ, pentru că mintea ta subconștientă nu cunoaște diferență între bun sau rău – știe doar să măsoare energia și atenția pe care i-o acorzi unui anumit lucru. Ar trebui să muți direcția energiei investite către redirecționarea gândurilor departe de miezul problemei și crearea de noi gânduri care să producă o soluție.

Începe prin a defini clar ceea ce-ți dorești să ți se întâmple în viață personală. Ce sentimente vrei să trăiești într-o relație ideală? Scrie undeva aceste sentimente și începe să te concentrezi pe ele.

Vezi cum poți să începi să simți aceste lucruri chiar acum – și să creezi o atmosferă de dragoste mentală în interiorul și în exteriorul tău – indiferent de statusul tău. Asta îl atrage (sau îl atrage din nou) pe bărbatul potrivit către tine.

Când începi să contribui la împlinirea propriilor tale nevoi – nu vei mai simți urgența și nevoia de dragostea altcuiva și vei deveni din ce în ce mai sigură pe tine – ceea ce te va face incredibil de atrăgătoare.

Când înveți cum să obții dragostea din interiorul tău mai întâi, vei deveni irezistibilă pentru bărbații care vor dori să fie cu tine doar pentru că ești așa cum ești.

Când te iubești și te accepți indiferent de ce se întâmplă și când alegi gânduri care te fac să te simți bine – bărbații nepotriviți încep să dispară din peisaj – iar bărbatul potrivit cu care vei dori să împărtășești dragostea și intimitatea va fi atras de tine ca un magnet!