Dacă aş fi pentru o zi preşedinte..

22 mai Dacă aş fi pentru o zi preşedinte..

Sigur nu v-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde.
Utopic insa, as da niste reglementari de ordine familiara si sociala. M-ar huidui pe la colturi unii, ar face protest politicienii si m-ar injura ”propretarii” de la usa blocului ca le schimb viata nepoteilor.

Reglementarile ar fi de bine.

Pentru bucuria si pacea omului proletar. Fie el pudic, ras in cap sau iubitor de homo sapiens. As sustine libertatea si timpul petrecut folositor. As idolatriza copiii cu flori. As nega competiile intre oameni. As falimenta televiziunile. As trimite batranii in croaziere. As selecta invatatorii cu mai multa atentie. Ei schimba de multe ori vietilor semenilor. As face o campanie de constientizare a maritatului din dragoste. As duce-o catre o campanie de constientizare a constiintei de dinainte de maritat, in care sa stii constient cand sa alegi, si nu ca oricine sa te aleaga pe tine.

As opri ca lumea sa mai umble cu lume doar ca sa-si omoare timpul sau se chinuie sa faca relatiile sa mearga. As aduce aminte ca perioada cea mai frumoasa pentru experiente relationale este intre 20 si 30 de ani, in care mergi, cunosti, umbli liber si cauti. As opri placerea care trece repede. As ordona sa se faca dragoste. As opri o parte din medicamente. As face locuri de distractie DOAR in natura. As vitaliza lumea prin competitii sportive. As da oamenilor carti, vechi, noi, de toate.

As crede.