De acasă e pentru amatori

24 ian. De acasă e pentru amatori

Da, cred ca o sa am pareri pro si contra, argumentate fictiv si non, dar eu nu sustin amatorismul animat conjugal, in ceea ce priveste chatul alintat de caldurica de acasa. E un fel de sex fara orgasm, fara placeri si fara satisfactii. Decontez cu functia daca gasesc modele inzestrate de capacitatea de munca ca cea gasita in Hotcamstudio.
Vorbesc de orar haotic, pofta de mancare mai des, timp de tigara prelungit, sex time, sleep time, sex time, plecat si intrat la ore fara sens, pierderea membrilor fideli, intreruperea discutiilor care ar putea fi profitabile,si mai pot adauga multe.

La nivel constient e absolut confortabil,dar de fapt, financiar nu e

Daca te cauta rusii, sa-ti ia pisica si sa-i taie urechile,ca tre sa le dai bani, cred ca inverzesti netul pe streaming,dar in alte situatii, mult mai placute si relaxante, nu ai face-o. E cool asa, liniste prin casa, hmmm..vrei sa intri online, dar te suna un amic, si-ti zici ca intri diseara,cand vii din oras. Revii, te simti mai bine,dupa ceva tequila sau bere de suflet, te ia un pic somnu, nu tare,doar un pic.

Deschizi tv-ul, dai pe muzica, te automotivezi ca vei intra in ritm,te rujezi, gandind instinctiv ca vei face super treaba in seara asta,dar nu se intampla. Upsssss, nu-ti merge netul sau nu-ti merge camera, sau pc-ul cu tranzistorii lui cu tot si alte multe neajunsuri firesti pentru amatorism. Iti piere cheful si uiti pe moment de rate, nevoi, hobbyuri si alte obiective perfect umane si realizabile. Neconditionata fiind de program,orar de respectat si alte norme interioare de studio, nu prea ai ce face si te bagi la somn intr-un fel de ritm de melc, cu promisiunea, la nivel encefalitic, ca maine o sa intri On.
Eu as spune,DA, ai avut o zi frumoasa. Dar maine e obisnuinta de azi.
Evident, ca ai prioritati si obiceiuri, tabieturi si dorinte, confort si flexibilitate, dar chatul de acasa nu se duce catre profesionalism, se duce catre inceputul sfarsitului unei oportunitati pe care ai avut-o sau ai de gand sa o ai. Cu alte cuvinte, nu ai sansa sa evoluezi, sa te remarci si sa fii bonusata pentru entuziasm, antrenament, ore si targete.

Nu vei face mai multi bani, ci relativ, rar,poate. Dar media niciodata nu o sa fie mai mare.
Esti prinsa intr-un joc pe care doar tu il intelegi, eu zic sa te opresti, sa ne asculti si sa te tii de treaba conform regulilor stabilite, precise si sa vii cu motivatia in buzunar. Daca suntem pe aceeasi banda de alergare, ajungem mai departe decat daca ai fi singura.