Chat with us, powered by LiveChat

De ce acționează într-un anumit fel bărbații (și cum să folosești asta în avantajul tău)

De ce acționează într-un anumit fel bărbații (și cum să folosești asta în avantajul tău) - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

11 apr. De ce acționează într-un anumit fel bărbații (și cum să folosești asta în avantajul tău)

Orice mascul are un tipar de comportament care poate fi observat de orice femeie atentă.
Tiparele de comportament nu sunt multe la bărbați, ei totuși au nevoie de pic de atenție în plus pentru a-i descoase.
Știu că ți-ai pus întrebarea de ce bărbații fac uneori niște lucruri care depășesc orice logică? Te-ai simțit vreodată blocată de comportamentul lor complet neobișnuit?

Dacă te-ai confruntat cu această situație, nu trebuie să te simți aiurea…pentru că ai dreptate. Știința ne învață că în timp ce unele dintre dorințele și motivațiile noastre sunt conștiente, altele își au rădăcinile mult mai adânc. Iar asta se întâmplă mai ales la bărbați. Deși mulți n-ar afirma acest lucru direct (și mulți nici nu sunt conștienți), câteodată comportamenul, dorințele, motivațiile lor sunt conduse de instinctele biologice.

De ce uneori bărbații nu au de ales

Cu alte cuvinte, în unele aspecte, bărbații nu au posibilitatea de a alege. Sunt pur și simplu “construiți” într-un anumit fel. Ei decid la suprafață, nu în interior.

De aceea poate părea atent și grijului la un moment dat în secundă următoare se schimbă complet și devine rece și dur. De aceea ești câteodată pur și simplu luată prin surprindere de cuvintele sau comportamentul lui aspru, ca din topor.

Dar nu-ți face griji. Asta nu este o scuză pentru a-i fi iertat comportamentul inadecvat. De fapt, de aici poți obține ce-ți dorești de la iubitul tău.

Ca să obții ce-ți dorești de la iubitul tău, fii atentă la următoarele indicii

Schimbarea survine atunci când recunoaștem diferențele biologice simple dintre bărbați și femei. De exemplu :

 • Femeile caută în general căldură familială și conexiune: se definesc prin relațiile pe care le au. Simt nevoia de a oferi îngrijire și atenție celorlalți și de a menține sănătatea și starea de bine a persoanelor care le sunt dragi.
 • Bărbații, pe de altă parte, se identifică cu acțiunile lor: vor să susțină familia, să pună pâinea pe masă. Este o nevoie din subconștient – majoritatea nefiind conștienți de această nevoie sau dorință
 • .

 • Bărbații au cel puțin 5 nevoi de bază care survin din aceste dorințe inconștientie, iar neîmplinirea lor poate duce la probleme în relație.
 • Cele 5 nevoi de bază comune tuturor bărbaților sunt

  1. Cuvinte de laudă, de confirmare.

  2. Sentimentul de a fi respectat.

  3. Sentimentul că este ascultat și auzit.

  4. Atingere fizică (nu neapărat sex, ci și afecțiune)

  5. Intimitatea și consolidarea relației (chiar dacă nu crezi, dă!)

  Tot ce trebuie să faci este să fii la înălțimea acestor nevoi de bază, în mod activ și repetat, pentru ca relația ta să se schimbe în bine.

  Vei avea astfel și influență asupra iubitului tău – care va fi dispus și deschis la tot ce îi propui, de la prima sugestie, pentru că ai devenit principala sa sursă de bucurie și sentimente pozitive.

  Nici nu va ști ce l-a lovit!

  Iar cel mai tare este că îl vei influența și nu manipula, deoarece îi împlinești nevoile de bază. Ca și cum i-ai hrăni sufletul, prin tine, cu tine.

  Și ce primești în schimb? Bărbatul pe care ți-l dorești – bărbatul care te va adora, care-și va arăta afecțiunea față de tine și te va pune mereu pe primul loc.