De ce unele au si unele fete nu au Jeep!

De ce unele au si unele fete nu au Jeep! - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

12 sept. De ce unele au si unele fete nu au Jeep!

Lucrurile cele mai frumoase din viata vin si pentru ca avem bani sa ajungem la ele.

Stim ca banii nu aduc fericirea, insa putem intretine fericirea daca banii sunt suficienti.

 

Traim in lumea oamenilor adaptabili, nicidecum a celor care sunt simpli conservatori, old style sau reticenti. Acestia au pierdut de mult drumul castigurilor mari, pentru ca au judecat, undeva in interiorul lor, ce se intampla in afara.

 

Acest tip de judecata i-a oprit sa faca mai mult pentru conditia si scopul lor.

Cel mai bun exemplu este „sa te dai cu parerea” despre ce nu stii, de exemplu, ca ăla de la etajul 1 si-a luat ditamai Jeep-ul, si te intrebi cum a facut, ce s-a intamplat, cum a dat / facut bani. Si acest timp e umplut cu „datul cu parerea”, un fel de barfa interioara despre ceilalti. Acest tip de comportament tine pe loc oamenii.

 

Livechatul esta una din meseriile judecate si „luate la pareri” de catre altii.

Sistemul conservator in care am trait mult timp, nu permite mintilor actuale din Romania, sa fie vazuta aceasta meserie, ca si oricare alta.

Ea, in realitate, este o meserie de actorie, insa cu alta masura si diferita de cea de pe scena.

 

Fiecare model care lucreaza in aceasta actorie, stie asta foarte bine.

Ea devine astfel responsabila pe independenta ei financiara. Este o libertate care are un pret, un sacrificiu, si anume ca poti fi „alterata” cu parerile celor din jur.

Daca nu te intereseaza acest aspect, atunci asumarea duce la o increderea uriasa interioara, foarte mare.

Daca totusi, te intereseaza ce spune vecinul sau colegul despre tine, atunci increderea interioara inca e nu iti e matură.

 

Fiecare om alege in ce fel sa-si traiasca viata, el este suma alegerilor si deciziilor sale.

Si tu ai un scop definit, cum si eu am. Eu aleg sa castig intr-un fel, tu in altul. La urma ramane cum ne respectam, apreciem, nu pentru ce facem, ci pentru ce suntem si facem unul pentru altul. Banii sunt un lucru, aprecierea si legatura emotionala inter-umana, alt lucru.

 

Oamenii conservatori confunda una cu alta si din acest motiv au certuri si dispute.

Banii nu au legatura cu ce sunt, nici cu ce vreau. Ce vreau si ce sunt, sunt un scop, iar prin bani doar ajung la ele sau le pastrez.

 

Echipa Hotcamstudio pastreaza cele mai frumoase relatii cu toate fetele, iar in acelasi timp ofera o intreaga experienta si cunoastere pentru ca fiecara fata sa ajunga la cele mai mari incasari pe care le-a avut vreodata.