E muzica

13 dec. E muzica

Am fost si sunt membru pe siteurile noastre, doar pentru studiul de caz care ne priveste. Masturbarea, holbarea si ridicarea senzatiei de excitatie e total exclusa. Nu facem decat sa invatam. Fiecare faptura expusa pe web traieste un pic de senzatie contradictoriei de ceea ce vede acolo. Unii striga,urla,vorbesc kind,o ridica la cer,altii …c`mon girl,naked pls, my wife is around.

Baesnebun!! tu crezi ca fetele care incearca sa-ti faca pe plac,sunt mici robotei mici unde invarti cheia si merg singure ? te asigur ca nu. Sunt fiinte care au nevoie de atentie,glume,bani. Ordinea e corecta. Doar ca nepoliticosii de membri nu-si dau interesu in autoeducarea dansilor,ei lipsind, deasemenea la primele lectii de buna purtare. Evident,sunt si multe cazuri de buna purtare care te alinta si te fac sa te simti mai speciala decat esti.

Asta e crescut bine la masa acasa,iti zici ! Bun,dar ce facem cu cei care ne umbresc putin atitudinea pozitiva cu care te-ai trezit gata de munca? Pai aici trebuie sa enumar putin calitatile lor de zmei cu 2 capete. Mai toti sunt predispusi la inadaptare sociala,sunt sfiosi si lipsiti de incredere de sine. Sunt la fel de frumosi,energici si inteligenti ca noi restu,insa nu au ce avem noi. Ei nu se apropie, nu stiu,nu vor,nu au unde. Se inchid in ei si isi traiesc viata,asa cum o au.

Unii pe principiul Save Money,altii Spend Money.

Acum vezi si tu peste ce categorie dai. Te-as sfatui sa incepi cu a doua, primii sunt distractivi,excitati si dornici de aventuri incestuase.A doua categorie,i-ai de prieteni pe timp de restriste, eventual de sot,…daca nu esti poligama. Toti au ceva in comun : petrecerea timpului pe muzica…tu esti compozitorul.Tu esti Mozart al zilelor noastre.Fiecare danseaza dupa cum vrei tu, dupa ritmul si melodia ta. Tu alegi ce prezinti,ce piese ai in seara asta si cine sa vina la bal.

Gandeste ca si cum ai spectacolul tau. Toti sunt spectatori si toti te vor aplauda. Dar nu e usor. Pune-ti pretul pe bilet mare, in functie de cat oferi. Fii increzatoare pe tine. Ei vor trai placerea pe care tu o vei oferi. Spectatorii tai pot fi muti, uimiti si cu limba scoasa de felul in care tu…canti.

Membrii din camera ta,tot timpul vor cauta spectacolul

Ei vor priviri pline de speranta,fiinte visatoare si seducatoare, si un mare potential de energie sexuala. Toate intr-un vis,sau separate.Da-le ce ai mai de pret. Fie ca vrei,fie ca nu, trebuie sa-i intelegi, sa-i accepti si sa oferi afectiune. Nu incerca sa ii schimbi,lasa-i asa cum sunt,si vezi-ti de ale tale. E o povara care nu te priveste. Urmareste-ti interesu!

Fii buna si fii nebuna cu ei!