Chat with us, powered by LiveChat

Elimină Drama! ACUM

Elimină Drama! ACUM - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

05 mai Elimină Drama! ACUM

Trăim într-o societate în care ne-am obișnuit să se întâmple tot timpul lucruri importante; fie că sunt evenimente, schimbări radicale în stilul de viață sau schimbări culturale, există acest mesaj în spatele cortinei: pentru ca ceva să conteze cu adevărat, trebuie să fie dramatic, voluminos, să atragă atenția.

Cu toate acestea, drama este fix ceea ce vrei să eviți în relația pe care ți-o dorești de lungă durată și fericită. Nicio relația de lungă durată nu poate fi clădită pe nisipurile mișcătoare ale dramei.

Sunt atât de mulți oameni, bărbați și femei laolaltă, care caută în mod inconștient drama. Contextul nostru cultural este dramatic peste limită acceptabilului prin intermediul social media, știrilor sau TV. Substratul aici este că nu trăiești din plin decât dacă ai aceste evenimente în viața ta, ceea ce este o mare tâmpenie.

Motivul pentru această situație: drama este un instrument foarte puternic prin care eviți să trăiești în prezent, acolo unde stă la pândă nesiguranța, iar oamenii vor să evite nesiguranța cu orice preț, chiar dacă trebuie să trăiască într-o stare sigură și permanentă de nefericire.

Drama este un drog puternic care dă foarte mare dependență, ducându-ne în universul inconștient unde nu mai trebuie să fim responsabili. Poți elimina acest ingredient nociv din relația ta prin pași simpli dar nu neapărat ușori: dacă înveți să trăiești în prezent. Acest lucru presupune că atunci când îți vezi de treaba ta zilnică, în interacțiunile tale cu oamenii, să fii conștient că ești conștient.

Ca să înțelegi mai bine, poți face următoarea analogie: în timp ce te uiți la filmul despre viață ta, îl și trăiești; tu, privitorul, doar observi și nu reacționezi la circumstanțe, nu judeci dacă ce se întâmplă este bine sau rău, doar observi. Acest proces îți va liniști mintea, tehnologia de ultimă generație a producerii dramelor, și va consolida un spațiu al prezentului pe care ceilalți îl vor observă imediat. Chiar și oamenii cei mai dramatici vor începe să se simtă atrași de portul tău liniștit din mijlocul furtunii vieții.

Apoi sunt micile acțiuni de dăruire și altruism, mai ales în direcția partenerului tău. Să fii altruist înseamnă să nu ai altă agendă în afară de a-i ajuta pe ceilalți, fără să permiți intervenția vreunui gând de genul „mie ce-mi iese din asta?”

Poți începe să pui în practică chiar acum, cu partenerul tău, următoarele lucruri simple:

  • Spune-i cât de mult apreciezi ce face pentru tine (bărbații au o reacție foarte ok la această remarcă)
  • Fă-i un masaj când vine frânt de la muncă
  • Când faceți dragoste, concentrează-te pe a dărui, ceea ce va duce viața voastră sexuală la cote foarte înalte, iar coeficientul vostru dramatic va scădea. Dramatic.