Chat with us, powered by LiveChat

Fiinţe mononeuronale

07 iun. Fiinţe mononeuronale

Da, acum e vara, e soare si peste tot unde intorci capul vezi pupilele dilatate ale barbatilor care sorb din priviri cate o fustita de 10 cm sau cate un bust peste masura care strange claxoane si zambete lingusitoare ale plebei. Pentru ca mai toate fetele se decoreaza de strada ZIUA de parca s-ar duce la nunta lu Mutu.

Da, pentru ca suntem intr-o tara unde lucrurile ostentative sunt peste tot. Fetele mai sus numite stau cate o ora sa se pregateasca,ce rochie sa puna,cat ruj,cat fond si cat de lung sa fie tocul, si asta doar pentru un drum de 15 min,care..vezi tu..trebuie sa atragi priviri..ca asa e la moda.

Oare cat de mult pot aceste fete sa uite bunul simt civic si sa aiba doar o aparitie placuta,decenta si zambitoare? Oare ele isi dau seama ca barbatii sunt mult mai atrasi de cele care sunt decent si comod imbracate? Specific, ma refer la faptul ca barbatii care ‘este’ educati, culti si nu cei mitocani. Aici e marea greseala care o fac multe domsoarele acoperind timid doar sani si fund, ca pe masura centrimetilor hainelor, asa va fi si creierul celor care le vor lua de nevasta.

Ok, noi intelegem sa te vedem sumar imbracata,la o serata eleganta, la un eveniment public, la concerte, la cluburi in weekenduri, la petreceri private,etc. Dar nu intelegem sa te vedem ziua in amiaza mare la metrou sau pe langa, pe strada haladuind cu rost sau fara. Noi, barbatii suntem mai simpli decat va imaginati. Daca ne dati fuste scurte si cururi pe afara,asta luam si doar atat. Daca ne dati o prezenta cuviincioasa retinei noastre atunci lucrurile se schimba, in favoarea voastra, fireste, pentru ca subconstientul nostru nu mai e instinctiv atras sexual ci mai mult spiritual, intelectual si de ce nu,sufletesc.

Nu protestez.Exceptand titlul, nu judec domsoarele in ‘cur’s, insa am o retincenta sa le privesc. Evident,alegerea mea. Dar spre marea mea mirare, oare unde o sa se ajunga in ritmul asta. Copile de 12 ani machiate si aranjate in clasa a sasea, de parca ies de la club,zambind prostesc in fum de tigara si bolborosind aiureli,cum ca profu de chimie ii face ochi dulci, intrebandu-se una pe alta,daca sa si-o puna cu el si unde. Oare profesorii au uitat eticheta elevilor? Oare sunt acolo sa ofere un drum educational si moral unui copil, sau sa-i lase in indecentza in care au ajuns?

Eu,Alex..nu pot sa fac mare lucru acum. Ci doar sa dau o palma morala celor care vrand, nevrand, intru in contact. Prin meseria pe care o fac momentan, sunt pus in fatza multor astfel de specimene si uneori nu stiu daca e bine sa le etichetez. Citisem mai devreme un post de-a lu Tudor Chirila in care spunea cat de important este sa-ti alegi oamenii cu care tu iti faci treaba. Eu merg inainte, zambesc si incerc sa angajez persoane care imi stimuleaza intelectul in detrimentul celor care imi stimuleaza prohapul. Uneori e dificil, raman insa pe prima varianta. Adjudecat.

Zambiti la flori!!