Chat with us, powered by LiveChat

Împerechere cu Hua!

Împerechere cu Hua! - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

08 sept. Împerechere cu Hua!

Cel mai simplu si eficient mod in care iti poti tine barbatul atent la ceea ce faci sau spui, este, fie sa umbli dezbracata prin casa, fie sa te joci cu parul tau, sa-l ondulezi in timp ce fumezi incet o tigara si il privesti, rujata, machiata si pregatita de o noapte salbatica. Toate celelalte metode folosite de oamenii nostri de stiinta, s-au dovedit in timp, un pic letale.

Barbatii au o problema cu atentia

Adica nu sunt suficient de atenti la femei, pentru ca femeile nu sunt suficient de atente sa arate ca vor atentie. Daca vrei sa-l scoti din casa la 2 noaptea, in miezul iernii, ca sa ramai sefa de trib pe telecomanda nu ramane decat sa ii soptesti incet : „Ce pacat ca nu poti sa iesi acum la minus 15 grade, in chiloti sa bati covoarele ! „. Studiile arata ca barbatul care doreste instinctiv imperecherea o va face. Daca vrei sa lase Wordcraftul sau orice alt joc cu bazdaganii, si sa se duca naibii odata la dus, zi-i doar ca nu are Cojonos sa o faca.

Daca vrei sa aduca mai multi bani acasa : „Ce pacat ca nu poti gasi un job mai bun !”. Cam asa i-a zis si nevasta lui Obama pe cand acesta era doar senator. Columb nu ar fi descoperit America, Armostrong nu ar fi ajuns pe Luna, Napoleon nu ar fi castigat toate bataliile, Einstein nu ar fi descoperit toate teoriile si Rambo nu si-ar fi cusut rana pe viu, daca nevestele lor nu le-ar fi spus ca nu sunt in stare.

Eminescu cand a scris Luceafarul, cu frumoasa Veronica care i-a soptit : Nu te tine sa bagi 100 de strofe dintr-un foc. AA, da, a raspuns Emi. S-a enervat si s-a pus pe scris. S-a oprit la 99 tocmai pentru ca Vero, exclama cu mirare.. OK OK m-ai convins ca poti..iar Emi s-a oprit, ranjind multumit.

Intarind cele studiate mai sus, aducem la cunostinta doamnelor nascatoare de provocari, ca barbatul poate fi urnit din loc instant cu astfel de intrebari capcana :). Afectandu-i intr-un mod dragalash Ego-ul