Chat with us, powered by LiveChat

Încep să devin confuz

19 oct. Încep să devin confuz

M-a luat o melancolie controversata.Nu stiu de unde vine si nu stiu incotr-o se duce. Sunt partas la soare. Ma inclin la dansul si-i zambesc larg. Imi place. Dar nu-mi place faptul ca sunt nejust partizanul schimbarii personalitatii unui model in momentul cand descopera puterea banului. Si-mi aduc aminte de vorba lu batranu Alecsandri: ‘banul este cea mai sigura parte de cercare a firii omenesti’.

Banul schimbă omul

Banul schimba integritatea si sensul acesteia. Dar nu la toti, ci la cei care nu au obiective,nu au vise si nu inteleg esenta lor. Eu sunt o fereastra deschisa, ma induplec spre intelegerea lucrurilor pe care sunt capabil intelectual sa le inteleg. Limitele sunt,dar cam departe.Deviez.Vreau altceva sa rulez aici pe post.

Ma intreb cate modele sunt constiente de faptul ca meseria asta e pentru cativa ani, e pentru o perioada relativ scurta din viata ta si ma intreb cat ai de oferit pentru autoperfectionare. E singurul Obiectiv pe care tu ca model trebuie sa-l ai. Sa te inveti sa inveti,sa te intelegi, pe tine si pe altii, sa te corectezi, sa fii buna si nebuna. Nu disimula personalitatea ta in fata camerei.

Fii naturala si zambitoare in orice imprejurare.

Scapi de riduri.Nu pierde vremea pe camera, nu sta degeaba, nu vindem poze. Vindem entertainment si vise frumoase,buna dispozitie, glume, shouri erotice si pentru asta luam un pret. Bani, nu faima,nu demnitatea,ca n-avem ce face cu ele. Esti deschisa la minte si intelegi neimplicarea ta emotionala si sentimentala pentru cei care stau cu limba scoasa la tine. Vrei banii lui,dar pentru asta trebuie sa stii sa vinzi. E o arta si asta. Nu oricine poate. Dar oricine poate incerca. Uneori se ascund in noi lucruri pe care nu stim ca le putem face.In situatii de criza,te adaptezi sa faci si voodoo. Crede-ma ca merge :).

Este posibil sa faci bani,si nu putini, este posibil sa-i cheltui pe chibrite si fuste mini. E treaba ta,sunt ai tai. Nu sunt aici sa iti dau sfaturi ce sa faci cu ei,ci sa te fac sa realizezi ca chatul iti cere anumite aptitudini.Cu unele vii din maternitate,altele le inveti pe parcurs…daca vrei. Limbile straine,actoria virtuala si cultura depind de tine, nu de altcineva. Eu,noi, te ajutam, sa inveti,pricepi si dezvolti toate astea. Investeste in tine: cursuri,sport,carti,cultura,filme,teatru,dezvoltare spirituala,recunoastere de sine, nepierderea timpului. Fii activa in ce iti place. Lumea o sa ti citeasca pe fata.

Toti globii aia oculari care te privesc zi de zi vor fi impietriti pe buna dreptate sa te vada schimbata, ajustata, tunata psihic. Sa stii ce ei nu stiu,sa arati ce n-au vazut. Indragosteala propagata cu viteza luminii se numeste.Adu-ti aminte ca evolutia e singura caracteristica a omenirii si datorita ei,existi. E clar ca poti,dar vrei? esti sigura? Nu neaparat faci astea ptr chat sau ptr bani, cat ptr tine, pentru intelegerea si bucuriei existentei tale de biped cu intelect ce esti.