Lenin

23 iul. Lenin

Una din marile mele intrebari care ma framanta cand visez cu ochii deschisi la cerul atotstiutor, tine de felul in care modelele gandesc si judeca chatul. Oare din prisma unui simplu job sau a unei oportunitati? Pentru ca aici se diferentiaza modelele care au incasari medii si cele care au incasari mari.

Fara a sti modelele lucrul acesta, noi,cei din linia a doua, regizorii, subliniem trasaturile si evolutia modelului si il ajustam pentru a se apropia de adevarata lui valoare. Doar ca, factorul cel mai important il constituie evolutia si atitudinea. Instig la cultura pe aceasta cale si ma indrept catre culturalizarea adeptilor care vor sa faca ceva bani peste medie din chat.

E un apel universal valabil,nu doar in randul modelelor, ci si in randul oranduirii administrative.

Si cum bine stim ca mintea conduce pumnul, si nu invers, incerc sa aduc la cunostinta, intelegerea pasnica pe care o avem fata de noi si semeni. Orice model care are timp,chef,rabdare, sa stea sa citeasca orice ii trece printre degete, va primi inzecit recompensa timpului ei `pierdurt`si numai. Educarea face parte dintr un tot al omului in sine si e indispensabila noua. Doar ca multi din noi, dupa multa bere si fum, o cam alungam din cauza anturajului si problemelor de rutina. Bipezii sunt mult mai senini la creieri decat erau acum ceva ani.

Sunt mai sanatosi si mai intelepti, si nu doar pentru ca asa e,ci pentru ca vrem asta,pentru ca suntem nevoiti de intamplarile altora,sa facem mai mult si mai bine. Cine spune ca e egalitate intre oameni,e un bou,inseamna ca ala nu deosebeste pe Goethe de Nea Ghita.

Intelepciunea e cultura si acceptare,nu te nasti cu ea.

Sustin apartenenta omului la carte si la derivatele ei. Nu sunt mare cititor,nu tre sa fii, ci doar sa intelegem ca schimbarea omenirii tine de constiinta noastra ca infaptuitori a unei noi sfere mondiale.
Din acest motiv, ma revansez zambind modelelor pe care le cunosc, cele care sunt insetate de cultura, ce le poate mari discursul onorabil in fata vreunui mascul cu 2 capete. De aici si pana la privaturi lungi de ore,fara sa dai vreun maieu jos de pe tine, nu e decat un pas.

Trebuie doar sa privesti catre mai mult, catre ce poti atinge ca absolut.

Totul tine de conditia pe care ti-o alegi cand faci chat, si nu numai. Daca o faci,invata ce faci si perfectioneaza tot ce ai in meserie.Munca e un concert extraordinar de placut, daca maturi strada cum compunea mozart simfoniile, daca numeri cuie cum batea Bruce Lee, atunci nu exista sa nu te vada cineva intr-o zi si sa te aprecieze pentru faptul ca faci munca BINE. Evident dupa valorile celui care te vede. Dar clar si dupa faptul ca munca ta e peste munca altora.
Si fie-i tzarana usoara lu Lenin cand a spus : „Invatati,Invatati si iarasi Invatati !”

Hai sa traim bine!