‘’Magazinul pentru femei’’

‘’Magazinul pentru femei’’ - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

19 iun. ‘’Magazinul pentru femei’’

Imposibil să satisfaci o femeie?

La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege şi cumpăra un soţ. La intrare sunt afişate regulile de funcţionare ale magazinului:
-poţi vizita magazinul O SINGURĂ DATĂ!
-sunt 6 etaje şi caracteristicile bărbaţilor se îmbunătăţesc pe măsură ce urci la etajul superior.
-poţi alege orice bărbat de la un etaj, sau poţi urca la etajul următor.
-nu te poţi întoarce la etajul inferior!”

O femeie decide să viziteze magazinul pentru a găsi un bărbat care să îi ţină companie.
La etajul unu, pe uşă este următorul afiş: „Aceşti bărbaţi au un loc de muncă!”

Femeia decide să meargă la etajul următor. La etajul al doilea, pe uşă este următorul afiş: „Aceşti bărbaţi au un loc de muncă şi iubesc copiii!”

Femeia hotărăşte să urce totuşi la etajul următor, al treilea, unde găseşte pe uşă următorul afiş: „Aceşti bărbaţi au un loc de muncă, iubesc copiii şi sunt extrem de frumoşi!”. “Wow!!!” îşi spune femeia, însă hotărăşte să meargă la etajul următor.

La etajul al patrulea pe uşă este următorul afiş: „Aceşti bărbaţi au un loc de muncă, iubesc copiii, sunt frumoşi de înnebuneşti şi ajută şi la treburile din casă!”. „Incredibil! exclamă femeia. Cu greu pot rezista!”. Însă decide să meargă la etajul următor.

La etajul cinci pe uşă este următorul afiş: „Aceşti bărbaţi au un loc de muncă, iubesc copiii, sunt frumoşi de înnebuneşti, ajută şi la treburile din casă şi sunt extrem de romantici!”. Femeia este tentată să rămână şi să aleagă un bărbat, însă până la urmă decide să urce la ultimul nivel.

La etajul şase se află următorul afiş: „Eşti vizitatoarea cu nr. 31.456.012 a acestui etaj. Aici nu sunt bărbaţi, acest etaj există numai pentru a demonstra că este imposibil să satisfaci o femeie!!!…”

Secret: Arcuiește-ți în spate umerii și coloana vertebrală. Aceasta este o postură bună. Nu ești sigură pe tine până nu decizi tu să fii.