Chat with us, powered by LiveChat

Mănâncă ca o Regină

Mănâncă ca o Regină - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

12 ian. Mănâncă ca o Regină

Esti ceea ce mananci. De fapt, devii ceea ce mananci. Acum cand esti tanara si zglobie, organele duc pentru ca sunt tinere.
Dar dupa 28-30 ani ele incep sa dea feedback.
De fapt, ai feedback si acum, dupa o portie de cartofi prajiti cu orice fel de carne, numai energie nu ai. Energia se duce in procesarea grea a mancarii si nu te poti bucura tu de ce ai de facut.

Nici in bratele iubitului nu prea ai chef sa sari

La fel si cu Cola sau orice bautura carbogazoasa care trage energetic corpul in jos. Corpul tau vrea sa o scoata, si te lasa fara energie ca sa faca asta. Creativitatea si ingeniozitatea, dovedit stintific, nu apar in aceste stadii de corp fara energie.
La orice fel de alcool care depaseste un pahar este aceeasi situatie. Corpul pentru regenerare iti ia din energia ta, tureaza la maxim organele ca sa se refaca si tu n-ai chef de jogging si nici de sala.

Insa exista multe metode pentru a fi Regina.

Nu doar fizic, ci si psihic.
Cand tu mergi si cauti mancare ieftina, inseamna ca vrei corpul tau sa fie ieftin. Daca tu cauti mancare cu grasime, inseamna ca vrei sa fii grasa. Daca te uiti un moment la ce mananci, considera si ce scoti. Uita-te dupa mancarea neprelucrata termic sau procesata. Cauta sa fie cat mai verde, doar daca vrei sa ai un corp mai proaspat si energizat decat o albinuta.

Ce si cum mananci este vazut, observat si evaluat. Si de tine, si de cei dn jur. La tine este subconstient, la altii, isi fac impresii. Cel mai usor mod de a te pregati pentru o masa de Regina este sa regasesti pasiunea pentru cea mai buna si hranitoare mancare. De la felul cum tii tacamurile, prin postura corpului ( totdeauna dreapta ), prin starea pe care o ai cand mananci, pana la locul si aerul pe care il respiri. Recomandarea este sa aerisesti locul sau sa nu mananci intr-un spatiu de fumatori. Tot aerul intra in mancare.

Mancatul ca o regina presupune un festin, un prilej, un adevarat ritual prin care iti sarbatoresti corpul ca exista. Daca ii vrei binele, e mai bine sa previi cum vrei sa fii, decat sa scoti cand vrei sa slabesti.

Mancatul ca o regina este ca si cum Soarele lumineaza Pamantul. Mancatul ne da Energie, Lumina, Sanatate. El are nevoie de atentie zilnica. Pana la urma prin comparatia cu natura, altfel te simti cand ploua si alta cand stai la soare. Pana cand e soare, alege sa-ti faci din propriul tau corp, un SOARE.