Chat with us, powered by LiveChat

Mfc,squirt,lol,wtf,pee,poo,dnd,etc,brb

30 aug. Mfc,squirt,lol,wtf,pee,poo,dnd,etc,brb

Azi noapte nu am dormit bine.

Am stat pana dimineata pe MFC vreo 5 h cu ochii cat cepele si cu mintea blocata la trupurile conturate frumos ale modelelor care sparg orice audienta virtuala ale siteurilor de profil. E a o suta oara cand fac lucrul asta incercand sa studiez miscari, gesturi, atitudini, vorbe, showuri, lumini si decoruri.

Muncesc cu siteul asta de cand era el mic,adica foarte mic,avea 3 modele adunate,care toate aratau cat una buna. Atunci ceva ascuns din creierul meu mic mi-a soptit ca o sa imi placa sa imi petrec o parte din viata plangand,razand,bucurandu-ma si nu, injurand si distrandu-mi si vecinii de urlete la cate un tips de 5 cifre pe care vreun model de la mine il primea.

Am trait printre cele mai frumoase momente din munca pe care o fac pe acest site. Am incercat sa inteleg ideologia total anapoda a acestui minunat site. Am ras mai ceva ca Joker din Batman (The Dark Knight), privind cum creativitatea modelelor l-ar mira pana si pe Steve Jobs cu aplicatiile lui cu tot. Ar fi invidios pe modelele care acum inventeaza si roata patrata numai ptr a iesi cu ceva in evidenta, in fatza membrilor.

Mfc-ul a ajuns sa fie un site asaltat de modele fara limite sexuale.

M-am cutremurat la prohap vazand intr-o seara doua rusoaice la cuplu facand timp de 3 h aproape squirt de sarea pe camera si 5000 de suflete priveau hipnotizati gandindu-se cum mama natura nu le-a dat si lor ceva asemanator.Aveau pana si un dildo mai mare decat gamba mea pe care il foloseau fara probleme..si fara lubrifiant. Am ramas complet mirat cand vreo 300 de spartani din cei 5000 isi spargeau cardurile umfland contul fetelor cu vreo 9000 usd in timpul ala.

M-am dus la terasa, am baut o bere si ma gandeam daca sa ma mut la Saint Petersburg sau la Moskova. Am decis sa nu. Poate ca acum parti din mine ar fi fost prin vreun ghetou parasit de prin Siberia, cand am aflat ca exista un singur studio in St Petersburg care detine monopol prin santaj,viol si crime ptr a avea asemenea fete pe MFC.
Sunt atent la ce apare si ce dispare pe Mfc. Singurul lucru care ramane este entertainment ul pe care modelele il ofera spiritelor singure care doresc tu Doamne o relatie de lunga durata bazata pe iubire neconditionata…bouleeee,esti prost?! nu vezi ca deja ai intrat in banii actionarilor cumparandu-i fetei mii in fiecare seara.

Clientii au ajuns sa faca parte dintr-un santaj emotional care ajunge la scara larga.

Dar merge, fetele deschise la corp si inchise la cap, merg frumos pe 1000-2000 de dolauri pana in panzele albe si-n slitzul clientului pentru a cadea in gratiile lui. Auzi tu DIVA necontrolata la cap de esti,vezi ca altele isi pregatesc si isi invata rolul mai ceva ca Audrey Hepburn, iar tu deschizi gura si o inchizi plina si nu-ti vezi putin concurenta. Nu apartii si nu vei putea defini placerea rolului care o au altele. Io sunt deschis, nu pot sa opresc principiile unora si ma bucur ptr fiecare in parte,dar fiecare in masura ei ar trebuie sa stie ce vrea si de unde.

Ador sa vad modele noi care pregatesc materialul de munca, adica 25 de vibratoate colorate pana si cu fatza lu Beckham, pe care sunt dispuse sa le arunce in dansele, deindata ce pagina se face galbena de tipsuri, atunci sa vezi orgasme seismice.
E cel mai profitabil si frumos site de chat, e cel mai antrenant si provocator, e cel mai deschis si complet site de comunicatii video si socializare. Ma bucur ptr modelele care isi fac prieteni si au rabdare cu ei. Ma bucur ptr cele care sunt deschise sexual,catre seductie si fantezii in free,care isi pregatesc atent actul in sine, prin jocuri,povesti si hardcore. Ma bucur ptr cele timide care nu fac show in free,care merg pe ideea..fata,eu nu ma dezbrac in free pe MFC…dar de ce fata..ee,uite eu vreau sa fiu diferita de celelalte.Aloooo, iti dau doua palme,evident,virtual vorbind.

Nu poti sa iesi in evidenta decat daca ai un IQ peste 140 si scrii mai repede decat dactilografa de la tribunal.Ma bucur ptr cele care elimina entuziasm si energie frumoasa, vorbind pana si cu ultimul guest ratacit de la ea din camera. M-am tot gandit ce altceva nu exista inca pe Mfc, mai sunt idei noi si moduri de a face bani,inca le invatam si elaboram si le vom pune in aplicare curand. E loc ptr toata lumea.
Ies la o bere,iarasi mi s-au umezit tastele de la o rusoaica care din Kak Dela ( ce faceti ) si Privet (salut) nu ii scoate..vai de mine. Nu stie o bucla de engleza dar are camscore de 12 mii.

Plec la Vladivostok. Pa!