Chat with us, powered by LiveChat

Modelele superioare nu renunţă

Modelele superioare nu renunţă - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

10 oct. Modelele superioare nu renunţă

Nu e nici un fel de aroganta in titlu, ci un post pentru modelele cu studii superioare.

Nu ma refer la facultate, ci la stiinta de a-si trai viata invatand din experientele lor si ale colegelor lor. Facultatea e pentru invatat sistematic, eficient, si te invata sa iti educi mintea organizatoric. Si atat.

Stiinta de a invata din experienta, este simtita prin maduva spinarii, prin bataile inimii intr-un ritm alert, prin vise puternice noaptea, prin lacrimi si dorinte imbibate prin curaj. Stiinta asta, din punct de vedere emotional, este traita puternic, tinuta minte si te ajuta oricand vrei sa stai cu pieptul in fata vietii. De cate ori te-ai trezit dornica sa schimbi lumea, sa faci ceva important, remarcabil si dupa sa te trezesti dimineata si viata sa te pocneasca in fata ?

Un fel de tren care iti darama oricare din intentiile enumerate.

Si ce faci? Te apuci din nou de lucrurile pe care le faci de obicei, arunci sosetele, dai cu apa pe fata, te uiti in oglinda si iesi din casa, si uiti de intentii. Modelele superioare fac invers. Oricate necazuri si probleme au sau au avut, isi imagineaza cum va fi sa fie asa cum isi doresc ele. Pentru ca pot sa-si imagineze. Si cum imaginatia este mai puternica decat vointa, devine un tipar nou de gandire si lucrurile problematice din capul lor, dispar, hocuspocus.

Imaginatia lor se duce catre ce le place lor, o cafea la nisip cu prietenul, o carte misto seara in parc, un chef de weekend, un prieten nou real sau virtual, un curs nou la facultate, o bicicleta noua sau orice hamster zambitor le trece prin cap.

Superioritatea nu vine din inteligenta.

Vine din actiuni, perseverenta si evolutie. Linistita cu spiritul si cu mintea deschisa la imaginatie, poti privi oriunde si pe oricine intr-un mod diferit, exact cum iti place, si da, poti sa inveti ca daca nu faci viata mai buna tie si altcuiva din jur, inseamna ca incepi sa pierzi vremea.