Mulţumesc!

12 sept. Mulţumesc!

Azi fac 10954 de zile. Am pescarusi,un cer negru,jos. Multi nori asezati strategic. O mare de parca ma cauta sa ma inghita.stau la cativa metri.Un dig lung,inalt, in mare de unde se face bungee, acolo sareau cupluri care se imbratisau, acum nu mai sare nimeni. E parasit,e frig. Mai devreme am lacrimat. De fericire. Bacovia ar fi murit fericit aici.

Eu ma gandesc la oamenii de acasa si la cei ce ma inconjoara.

Cu ei e cald. Cu ei glumesc,rad si ma enervez. Fac parte din intregul meu si eu din intregul lor. Apreciez felul lor. Ii admir si ii privesc necontenit. Fara ca ei sa stie. Ii simt langa mine. Toti diferiti,toti frumosi si atenti,cu ei,cu altii. Toti cu viziuni,vise si asteptari.

Cu idei, cu priviri de copii mari, cu lectii de viata,cu multe sfaturi si povesti. Toti cu dorinte si aspiratii, cu inimi,cu sange, cu caldura si-mi ajunge.
Dupa judecata si gandirea mea total nefreudiana, cred in oamenii cu instincte. Cu putere si asumare. Oameni care admira alti oameni. Pe voi.

  • Le multumesc pentru ce fac. Pentru ei,pentru altii,pentru mine.
  • Le multumesc ca ajung sa inteleg viata,sa o respir adanc,bucuros de cunostinta. Sa o mananc,sa o feliez pe zile,ore si minute.
  • Le multumesc ca ii cunosc,ca m-au lasat sa fac asta. Sa le dau mana, privirea si sa ma inclin sufleteste. E o onoare ca traiesc asa. Nu toti au privilegiu asta. Parca merg pe baterii, daca nu am, ma consum,ma duc. Cu ei,ma incarc si merg mai departe.
  • Le multumesc ca fac lumea mai buna. Toti,fiecare diferit, in felul,intelegerea si valorile sale. Fiecare ceva bun,cumva,candva. Se aduna