Chat with us, powered by LiveChat

Oglindă Oglinjoară

Oglindă Oglinjoară - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

11 sept. Oglindă Oglinjoară

Sa nu va mirati daca vedeti o femeie care, pana sa-l treaca strada pe sarmanul orb cu ochelari negri, mai intai isi aranjeaza putin margelele de la gat in lentilele sale.

Mergi tantosh cu ea pe strada, ii povestesti cu ardoare de ultimul meci a lui Ronaldo, esti prins si ti-e cald de vorba, si la un moment dat, cu cel de-al doilea simt masculin, te prinzi, ca ea nu te asculta. S-a oprit langa o vitrina, se uita la o pereche de pantofi si acolo a uitat-o Dumnezeu. Se priveste prin geam, daca ii vine bluza, daca i se vede vreun colac, daca blugii ii arata fundul bine, iar daca e asa, se intoarce catre barbatul ei vorbaretz si il invita la o portie namiloasa de aripioare moarte de la KFC.

  • Femeia este un fidel partener al oricarui obiect din universul nostru cosmic, care straluceste.
  • Daca vitrinele, geamurile si alte lucruri asemanatoare de om ar fi fade sau transparente, femeia n-ar mai fi ce este.
  • Femeia e datoare celui care a inventat, mare descoperire, oglinda.
  • Oglinda este creata in raport universal cu dorinta de infrumusetare a unei femei.
  • Femeia nu poate fara oglinda, si nici oglinda nu poate trai prea mult cu o femeie.
  • Fie ca trece pe langa un Audi cu geamuri fumurii, un ciob de pe trotuar, o baltoaca in care sa se poata oglindi, ea nu face decat sa se priveasca si sa-si mai aranjeze cate ceva.
    Paradoxal, niciodata nu se opreste, parca tot timpul mai este ceva de aranjat. O suvinta mai la dreapta, o scama mai la stanga, cade putin rujul si se ridica putin fardul. Daca noi barbatii ne-am pipai cum se pipaie o gagica, am umbla cu pantalonii sculati continuu.

    Nu vi s-a intamplat ca atunci cand mancati intr-un restaurant, aproape de fereastra, sa se uite gagicile la voi?..Exact, ati prins ideea