Chat with us, powered by LiveChat

Perseverenţa, mama înţelepciunii

Perseverenţa, mama înţelepciunii - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

04 aug. Perseverenţa, mama înţelepciunii

In urma cu 8 ani, eram in vizita in Galati, loc cu mare insemnatate in copilaria mea.

Un fel de Humulesti a lu Creanga, adica multe nazbatii pe metru patrat. Numai de la balcon n-am sarit, in rest, incercarile mele de-a-i face pe copii sa rada si sa planga in acelasi timp au dat rezultate. Plecasem deja de 2 ani in distinsa capitala si invatasem ce-i greul, amanam chiria, mancam nuci si seminte goale si uneori painea feliata la toaster imi lumina ziua.

La vremea aia, in Galati, eram cu o prietena intr-un bar, la un suc. „Hai sa-ti prezint pe cineva!”, imi zice. Prima infatisare a unei tipe care tragea curat 400 de vodca in mai putin de 20 minute, mi-a interzis constiinta. Aveam ochii dilatati de mirare iar ea era la fel de lucida cum scriu eu aceste lucruri acum. Avea o bluza albastra, larga, si tocuri de Las Vegas in picioare. Era ora 14 si se pregatea de nu stiu ce chef prin camin. Zicea ceva despre prietenele ei de la facultate si radea dupa orice fraza. Singura. Era empatica totusi. Din fericire. Dupa, am aflat, ca nu de la alcool.

Dupa ceva ani am cunoscut-o mai bine, venise in Bucuresti pentru un tip.

Genul de tatuat care, intr-o maniera erotica, o biciuia cu, cureaua de la pantaloni. Incantata si cu zambetul larg, prinsa de valul supravietuirii Bucurestene, ii prezint in detaliu lumea de streaming virtuala. Stia despre, dar superficial. Zise ca vrea bani multi si o sa-i aiba. Ma uitam la ea, plictisit de ingamfarea pe care o emana. In primele 18 luni a razbit la maxim 1000$, 1500$ pe perioada.

I-am spus ca rabdarea e pe primul loc

Pe doi, perseverenta si pe trei, motivatia. Acel DE CE. „DE CE vrei asta si asta?”, am intrebat-o. Mi-a zis ca vrea sa fie prima. Ca asa vrea ea, ca dupa, sa-si creasca familia pe care dorea sa o aiba. „Prima la ce?”, o intreb. Prima in TOP. Am zis: „Bine. Uite, fetele de acolo, respira odata cu membrii. Cand respira ei, respira si ele. Asa vei sti cine sunt acei oameni dispusi sa dea mii si mii pentru un vis”.

I-am spus, ca sa ajungi acolo ai nevoie de talent combinat cu abilitati de a lucra online. Talentul de multe ori te nasti cu el, abilitatile inseamna ore si ore de lucru lucrand la dorintele tale. Cand alte modele dorm, tu vei lucra, cand alte modele mananca, tu vei lucra, cand alte modele se distreaza, tu vei lucra.

Dupa 36 de luni a ajuns numarul 1. A ramas in primele 20 modele alte siteului inca 12-14 luni dupa. A baut cot la cot cu membrii, le-a facut prajituri si le-a trimis peste ocean, le-a cantat Celine Dion in privat, le-a facut show-uri in cele mai neobisnuite moduri, le-a facut tricouri cu numele ei si acestia inca le poarta, le-a adus zambetul pe fata celor mai seriosi si i-a facut pe toti sa se simta speciali. Toti erau o mica parte din ea, si ea era o mare parte din ei.

Acum 3 ani a renuntat, familia ocupandu-i timpul. In timpul noptii inca mai viseaza acele momente in care radea cu gura pana la urechi cu membrii ei sau in care se trezea din somn si intra in visul pe care il avea, acela de a fi numarul 1.