Chat with us, powered by LiveChat

Poți seduce pe oricine doar cu ochii tăi!

Poți seduce pe oricine doar cu ochii tăi! - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

15 iun. Poți seduce pe oricine doar cu ochii tăi!

  Ochii, oglinzile sufletului, sunt instrumentele delicate dar eficiente ale flirtului și seducției.

Contactul ochilor este o parte esențială a ritualului iubirii. Ochii sunt cel mai puternic mijloc de transmitere al energiei sexuale. Întâlnirea a două priviri poate reprezenta o contopire a două potențiale energii erotice.

Atunci când o femeie sau bărbat se uită în ochii tăi și nu găsește nimic expresiv în ei,nu mai contează cât de mult îți fixezi privirea în ochii ei sau ai lui. Dacă inițial au fost plăcut impresionați de aspectul tău fizic, ei îți pot răspunde privirii și își oglindesc ochii în ochii tăi pentru a „citi” cât mai multe despre ține. Dacă privirea ta este plată și insipidă, se vor uita în altă parte și vor evita orice alt contact al ochilor.

Atunci, însă, când un bărbat sau o femeie te privește în ochi iar energia ta sexuală îi este transmisă cu intensitate, scânteia magică dintre voi se poate transforma într-o vâlvătaie. Greșeala făcută de mulți oameni, mai ales datorită ignoranței asupra felului în care acționează energia sexuală, constă în a-și spune:”Foarte bine! Am avut un contact al ochilor și suntem aproape un cuplu.” O mare, mare greșeală!

Fără a înteți flacăra, mica scânteie dintre doi potențiali iubiți se poate stinge dintr-o data. Secretul incendierii atmosferei fragile dintre doi oameni constă în folosirea ochilor ca mijloc sugestiv de comunicare.

Ochii posedă un limbaj propriu. Ei stăpânesc o formă extrem de subtilă de împărtășire, o formă greu de definit, dar pe care o recunoști atunci când ochii încep să îți „vorbească”: ei se îngustează, se adâncesc, se măresc, ei salută, adoră, invită, sugerează, imploră, insistă, mângâie, propun sau promit. Ei pot, de asemenea, străluci plini de cunoaștere, clipi răutăcios sau exprima o intensă dorință sexuală. Toate acestea fără a-ți deschide gura și fără a articula niciun cuvânt.

 • Nimic nu îți poate dărui un mai mare avantaj în cucerirea unui partener decât fluența limbajului ochilor.
 • Tehnica limbajului nonverbal al ochilor
 • Dacă petreci câteva minute pe zi în fața unei oglinzi, pentru a-ți exersa modul de a comunica prin privire.
 • Senzația care trebuie să emane din ochii tăi poate fi descrisă drept „intensă”.
 • Gândește-te la lucruri excitante, imaginează-te uitându-te la cineva care te „înnebunește”.
 • Pur și simplu, încercă să fii pasională.
 • În momentul în care reușești să-ți trezești energia sexuală din corp, străduiește-te să o transmiți numai prin ochi. Fața, pe de altă parte, trebuie să îți rămână impasibilă.
 • Pe măsură ce vei experimenta, vei atrage atenția numai printr-o privire.
 • Vei fi în stare sa schimbi placiditatea ochilor într-o forma de comunicare in doar câteva secunde.
 • Atunci când ești langa un potențial partener, încearcă sa combini o conversație banală cu un intens contact al ochilor.
 • Întrucât vei trimite semnale mixte, persoana căreia îi vorbești va fi, de cele mai multe ori, atentă la ceea ce spui, pierzându-se totodată, în privirea ta stăruitoare.
  • Nu trebuie să îi dai nici o șansă să își dea seama ce se întâmplă, ea se va implica în mod inconștient în flirtul tău.
   Contactul ochilor. Indicații și contraindicații
 • Eficiența acestui tip de comunicare nonverbală poate fi covârșitoare. Ea este esențială pentru carisma ta personală. Vei constata că oamenii se simt dintr-o data atrași de tine. Vei putea deveni, la propriu, încărcat cu putere, pur și simplu pentru că vei arăta ca și cum ai fi avut-o dintotdeuna.
 • Când pui în practică această tehnică, încearcă să îți închizi foarte puțin pleoapele, menținându-ți ochii larg deschiși. În acest fel, vei putea să îți menții mult timp privirea fără a clipi.
 • Privirea triunghiulară: atunci când ai menținut o vreme contactul vizual cu „ținta” ta, coboară-ți privirea către buze, menține-o astfel un moment, apoi reia contactul ochilor.
  • Privirea ta trebuie să transmită doar intensitate și căldură, ca și cum ai citi gândurile interlocutorului, fără ca acesta să le poată citi pe ale tale.

  Există un echilibru delicat între un contact vizual prea scurt și unul prea lung. Un contact de mică durată te face să pari timid și neinteresat. Unul prea lung poate fi interpretat ca un semn de dezechilibru mental. Trebuie să menții contactul ochilor un interval de timp suficient pentru a arăta că ești interesat; un contact vizual prelungit în mod subtil, uneori chiar și o secundă, poate mărturisi unei femei sau unui bărbat că te simți atrasă de ea/el.