Chat with us, powered by LiveChat

Principalul nostru scop

Principalul nostru scop - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

01 iun. Principalul nostru scop

Ar fi multe, dar ma voi rezuma la unul singur. Eliminarea emotiilor negative din oameni si trairea cu cele pozitive. Multi din cei pe care ii cunoastem zilnic, sunt batuti de ganduri, asupriti de probleme si prinsi de viata. De multe ori aceste lucruri sunt pur mecanice in capul lor, ei stiu, dar nu fac nimic pentru aceasta. E ca si cum zilele seamana asa mult intre ele incat nu mai stii cum sa iesi din rutina. Aici intervenim noi, porumbei ai emotiilor pozitive, ce merg din casa in casa pentru imprastierea zambetului si atitudinii noastre. Noi stim si invatam cum sa oferim bomboane din cele mai dulci cu emotii pozitive. Unii masculi alfa sunt inradacinati in scopurilor lor, pur sexuale.

Instinctul lor le ia mintile, emotiile si starile.

Se duc catre impuls pur sexual. Un astfel de mascul, nu va sti ce si cum sa iti ofere tie, si nici nu te va lasa sa ii oferi tu prea mult, se va rezuma la ce ii arati sau spui. Aici intervii tu si le schimbi directia. De la impuls sexual, la dorinta sau curiozitate. Este una din Hotcamstudio rulz. O poti face prin inabordabilitate, prin intrebari specifice, prin ras, zambet, dorinta de a cunoaste pe om, prin teasing fara finalizare, prin starnirea curiozitatii despre ce esti si ce poti. Emotiile pozitive le acorzi oricand poti. Cat timp reusesti, acel om te tine minte. Daca in schimb, ii provoci emotii sau stari negative, daca e masochist sau ii place durerea, va reveni.

Daca e om cat de cat normal la cap, va pleca.

Majoritatea celor sanatosi la cap, vor sa nu aiba stari si emotii negative ca frica, furie, frustrare, rusine, dezgust, amagire, asteptare, griji, stres, etc. Daca tu reusesti impreuna cu el sa le ocoliti, atunci uite na relatie de nota 10. Drumul nu e usor. Daca te apuci de el, pregateste-te temeinic tu mai intai, si fii exemplu si dupa discuta si arata-le si lor. Cand va veni momentul sa porti in desaga emotia pozitiva cu tine peste tot, atunci sa vezi reactii si relatii placute in viata ta.