Chat with us, powered by LiveChat

Program de evaluare

Program de evaluare - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

09 iun. Program de evaluare

Cum se face ca atunci cand ai, iti doresti mai mult decat ce ai ? De ce nu te poti multumi cu cat ai? Te-ai intrebat de ce noi gandim / suntem asa? Unul din motive este dat de frica asupra viitorului, de fapt iluzia ca in viitor nu vom avea. Frica este iluzia din mintea noastra, iluzia ca viitorul scurt sau lung este nesigur. Noi stim clar ca trecutul este sigur, prezentul scurt si viitor nesigur. Insa ar fi de real ajutor sa lungim prezentul.

Hotcamstudio

Noi, toti cei din Hotcam, prezentam modul nostru de lucru, incepand cu noi, administratia, voi modelele si dupa oamenii care ne cunosc pe noi toti. Ei ajung sa aiba mai multa incredere in noi, datorita prezentului pe care il petrecem cu ei. Frica este pentru altii, este pentru cei care s-au obisnuit sa faca parte din viata lor si pe care nu vor sa o schimbe. Noi vrem schimbare, vrem prin curaj, forta si vointa. Vrem sa stoarcem frica din noi toti si sa o facem sa dispara. Proces lung dealtfel. Putem incepe cu exact opusul fricii. Sa ne spunem in continuu, ‘Ce se poate intampla daca fac asta sau asta’, referindu-ne la frica respectiva.

Cand eram mic, imi era frica de frica.

Uram sa imi fie frica de ceva sau cineva. Si atunci ma aruncam in fata si vedeam ce se intampla. Rezultatele actiunilor au fost benefice. Frica este Ireala. Este un proces negenetic, se ia in copilarie de la parinti sau cine are grija de noi. Si ramane in noi fara sa stim cand si cum apare. Ea se trateaza. Frica de multe ori, duce in depresie. Preferam sa admitem ca absolvim scoala curajului si facem ca frica sa o lasam in spate, sa trecem peste si sa vrem sa vedem actiunile uneori nebunesti ale curajului. Cu mana pe inima, orice celula din tine va face acest lucru, va fi mandra, bucuroasa si happy happy joy joy ca a indraznit.