Chat with us, powered by LiveChat

Reconectează-te cu puterea ta feminină!

Reconectează-te cu puterea ta feminină! - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

11 apr. Reconectează-te cu puterea ta feminină!

Ești o femeie puternică. Ce înseamnă asta mai exact?

Înseamnă că Puterea ta Feminină este în echilibru cu Puterea Masculină. Adică îți place concurența, îți urmărești scopurile cu înverșunare, ești un lider în cercul tău de apropiați, ești amibitioasă, deșteaptă, frumoasă și în interior și în exterior dar ești și senzuală, sexy, sinceră cu tine și cu ceilalți, urmărești adevărul.

În acest articol ne vom concentra mai mult pe ce presupune Puterea Feminină și cum te poți reconecta cu aceasta dacă simți că atributele masculine încep să preia controlul.

Puterea Feminină este despre cum să nu faci nimic dar să reușești să fii atrăgătoare, misterioasă, ademenitoare. Despre cum poți atrage fără să faci nimic, doar prin A FI. Despre cum ești tu irezistibilă pur și simplu.

Ca să te reconectezi cu această latură, începi prin a opri lupta internă pentru putere, prin a-ți folosi Puterea Masculină pentru a face business și a-i permite permite Puterii Feminine să-ți ghideze cuvintele și acțiunile printr-o conștientizare constantă a sentimentelor. Astfel vei găsi o cale de a fi în continuare competitivă și hotărâtă în scopurile pe care le ai în plan financiar, dar să rămâi  irezistibilă pentru iubitul tău, dorită și conectată profund cu el. Vei putea opri șirul relațiilor eșuate și atrage bărbații potriviți pentru tine.

Puterea Feminină are în familia extinsă următoarele rude: Puterea, Vulnerabilitatea, Înțelegerea, Conștientizarea, Forța Interioară, Tandrețea și Oportunitatea. Pentru a te reconecta cu toată familia, urmărește următorii 7 păși:

 1.      Simte-ți Puterea, trăiește mai des cu ea și experiementeaza-o odată.
2.      Îmbrățișează-ți vulnerabilitatea, te va face femeie adevărată.
3.      Înțelege conexiunea dintre Puterea Masculină și Feminină.
4.      Realizează când ești în deplinătatea Puterii tale Feminine și când nu ești.
5.      Construiește-ți Forța Interioară.
6.      Accesează-ți Tandrețea.
7.      Folosești Oportunitatea.

Ține minte că reconectarea cu Puterea ta Feminină este despre crearea unei noi abordări pentru obținerea unor rezultate noi. Este despre a face o schimbare care nu poate fi inițiată decât începând din interiorul tău.