Chat with us, powered by LiveChat

Sport şi alte mâncăruri

06 sept. Sport şi alte mâncăruri

Pentru buna functionare a iubitului nostru trup, am hotarat impreuna cu echipa sa facem putin sport la mama natura, cu brazi si munti falnici si doritori de spirit uman. Intrunirea a fost premeditata cu iesire la Aventura Parc si a doua zi cu urcare spre canionul Sapte Scari.

Ne-am adunat, din provincia draga si din capitala, si ne-am unit fortele sa urcam pe cat mai multe trasee din Aventura Parc. Loc minunat de intins muschi si relaxat creier.Doar ca, frumoasele noastre domnisoare, au venit prea frumos imbracate, furand ochii celor din parc. Drept urmare, in loc ca cei de acolo sa isi vada de franghiile lor, au inceput sa isi mute privirea in directia fetelor. Nimic rau. Bine ca ele nu au observat, desi personal am vazut doi care au ratat aterizarea pe obstacol si stateau suspendati de franghia de siguranta, calmi, linistiti, bucurandu-se in continuare de colantii mulati ai fetelor si bluzele lor stranse pe corp.

Seara a continuat la unul din frumoasele restaurante centrale din Brasov

Vinul, mancarea raw vegan, muschiul de tauras si pastrama au inundat masa, astupand stomacurile noastre goale, si bucurand spiritele pana noaptea tarziu. Noaptea rece ne-a trezit dimineata plini de energie pentru o noua zi in natura .Targul de carti din Piata Sfatului ne-a inviorat fruntile. Cei de acolo ne-au vandut de la Industria Online pana la 99 de fantezii pentru o femeie fericita. Am plecat fiecare cu cate ceva de citit pentru sezonul rece care se apropie.
Plimbarea de pe munte dinspre finalul zilei, ne-a dat un sut de energie ca si cum natura ne-a chemat, ne-a strigat, ne-a imbratisat si dupa ne-a lasat sa plecam. I-a placut de noi. Si noi de ea. O iubim.

Intr-o concluzie a celor care au participat. Lumea a glumit, s-a distrat, s-a relaxat, s-a aventurat si au plecat cu zambetul pe fata.

Am multumit ca un ostas care-si iubeste patria, celor care ne-au onorat cu prezenta si presimt ca in curand vom repeta iesirea in natura.

Pe de alta parte, fac cunoscut, aici, online, intr-un mediu in care lucrurile se intiparesc mai usor in mintea cititorului, cartea STUDIU CHINA. O recomandare data din sufletul cald pe care il am la ora asta si cu care as vrea sa raman. Nu stiu daca voi reusi.

Cartea mi-a schimbat complet alimentatia pe care o aveam

E stintifica, studii facute in 2 decenii pe americani,chinezi si alte nationitati frumoase. Vei intelege ce e bine si ce nu, sa incurgitezi dimineata, seara, dar nu noaptea prea mult. Vei intelege ce repercursiuni sunt in corpul tau dupa fiecare aliment. Vei intelege ca o mare partea din urmatoarea ta existenta minunata, se va datora in mare parte modului in care iti alegi mancarea. Vei experimenta. Vei vedea diferenta. Schimba-ti un pic crezurile despre ceea ce bagi in gura si dorinta pentru viata va fi la un nivel maxim.
Acum sper sa inteleaga lumea de ce am interzis energizantele in mediul nostru de lucru. Din dorinta de bine pentru voi.