Subiectiv cum sunt

30 sept. Subiectiv cum sunt

Au, e cam tarziu. Bine ca nu e frig, inca.Ce-mi place faleza noaptea!Uite, incep sa realizez ca potentialul unei femei care face chat tine de felul in care face sex. Pai, stai sa ma explic. Cred ca aglomeratia de ganduri sexuale din capul unei femei este egal cu numarul de pantofi pe care vrea sa si-i cumpere. Daca ar avea bani.

Insa, se va trezi cu o suta de manolo blahnik si cu constientizarea faptului ca inca, sta cu chirie. Dar unde-i baiul? Irelevant, as zice. Placerea gandurilor si actelor sexuale ne face sa zambim si sa atragem zambete. Asternutul tot se uda. In chat e un pic diferit. E o seductie virtuala,o arta. Modelele ACTIVE, da, am evidentiat, sunt cele care conduc literlalmente topul celor mai mari castiguri.

Le place, cam tot, unde, cum, cand, nu prea conteaza.

Placere, orgasme, tipete, vecini disperati si tigara de dupa. Postludiu maine seara. Pe bune. Mi-e somn.
Da, da, ele fac cum trebuie. Ma refer la seductia virtuala. Ele stiu sa intre si sa iasa din mintea unui mascul. Sa intre si sa iasa din nou, pana cand, el se duce, incarca, vinde, vinde, iar incarca. Si cheltuie cu modelul. Cheltuie mult. Ea stie sex, stie actorie, stie fantezii, stie sa vinda vise. Se concentreaza, transpira, suspina, o ia de la capat. Sufera, se implica. La final de luna o invidiaza directorii de banca. Dar nu e totul.

Modelul nu munceste doar ptr bani. Are ceva in plus. Are ganduri multe, vrea experiente noi, vrea sa se cunoasca mai mult. E insetata. Nu se satura repede. Un pic nimfo neuronal sexual..sau ceva de genu. Gradul de excitare creste odata cu chimia pe care modelul il are cu clientul. Daca el e tont, ea nada orgasm, nada bani. Sunt destui care stau la coada, hai cu altii.
Totusi, cultura sexuala denota un castig mai mare. E clar. Nu in toate cazurile,dar in majoritatea.
Altele compun in chat ceva de mozart si castiga la fel. Dar restu, carora le place sexu psihic si fizic, conectarea si apropierea de clienti, primesc mai mult. Bani,placere,tinerete si sigur pantofi de la manolo blahnik.