Chat with us, powered by LiveChat

Trei feluri în care bărbaţii te privesc

Trei feluri în care bărbaţii te privesc - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

11 feb. Trei feluri în care bărbaţii te privesc

Nu este de mirare că bărbații au un punct de vedere diferit, mai ales atunci când vine vorba despre percepția de sine.
Când te privești în oglindă, s-ar putea să vezi dintele puțin strâmb, linia făcută de sutien, sânii prea mici sau șoldurile prea late. Și lista continuă…
Pe de alta parte, bărbații se uită la corpul tău din trei perspective, foarte diferite de modul în care te privești tu:

1. Ei văd ceea ce te face pe tine să fii feminină. Asta înseamnă că atunci când se uită la tine, observă imediat ceea ce te face pe tine unică din punct de vedere fizic – precum curbele sau modul în care mergi. Este aproape imposibil ca un heterosexual pur sânge să observe altceva înainte de a citi părțile corpului tău care spun: “Sunt femeie”. Celulita ta sau orice tu percepi ca fiind defecte nu fac parte din această listă. Să-ți intre bine-n cap!

2. Văd ceea ce te face unică. Dințișorul acela ciobit pe care-l detești? Lor li se pare fermecător. Crezi că buzele tale sunt prea subțiri? Adoră modul în care zâmbești. Și ce-i adevărat este că atunci când se gândesc să te sărute, nu le trece prin cap: Buzele ei sunt prea subțiri. Îți garantez.
Dacă un tip care te place observă acea parte a corpului tău pe care tu o consideri mai puțin atractivă, lor li se pare că acel lucru te face unică! Și pentru că sunt înnebuniți după tine, vor adoră acea parte din tine, la fel cum adoră întregul!

3. Ceea ce văd ei este ceea ce semnalezi tu în mod constant.
Aici ai puterea de a îmbunătăți relația sau dimpotrivă, o poți distruge. Când te plângi în mod constant asupra corpului tău, dorința unui bărbat de a se bucura de tine și de a te iubi, se va eroda în timp. Într-un fel, îl respingi.
Când el se gândește “aș putea să-i mângâi trupul o zi întreagă”, iar tu spui “sunt prea pufoasă – nu doar că te poziționezi în jos, dar îi reduci la tăcere gândurile, dorințele și entuziasmul legat de tine.
Funcționează și invers – Vrei să-ți sărbătorești corpul – chiar și părțile de care nu ești foarte mândră – și să-l faci și pe el să te sărbătorească!

Un bărbat iubește o femeie cu încredere de sine!
S-ar putea să se uite la femeile perfecte pe de coperțile revistelor, dar o poză a perfecțiunii – chiar dacă este reală sau nu – nu intră în concurență cu o femeie reală care respiră și stă lângă el.
Poți fi liniștită, va alege o femeie vie în locul unei tipe de photoshop.
Desigur că vrei să investești timp și energie într-un corp frumos și sănătos. Dar între timp, nu-ți lăsa problemele legate de aspect să-l îndepărteze. Meriți toată dragostea, atenția și afecțiunea pe care vrea să ți-o ofere.

Cel mai important, oferă ceea ce vrei să ți se ofere, vorbește cum ai vrea să ți se vorbească, ascultă ca și cum vrei să fii ascultată!