Chat with us, powered by LiveChat

Venim 2016!

Venim 2016! - Videochat București - Videochat Galați - Videochat Ploiești

12 ian. Venim 2016!

Influentele pe care le-am oferit celor pe care i-am cunoscut in 2015 au fost cat pe aci sa fie perfecte. Una e sa te joci in fata camerei cu un scop, alta e sa stii ca o faci si sa o perfectionezi. Una e sa vorbesti intr-un ritm mecanic, aceleasi intrebari, aceleasi atingeri, aceleasi dezmierdari, si alta e sa stii ce scop ai cu ele, adica unde sa il “duci” pe om. Daca nu urmezi o ‘carare’, sau nu ai un scop cu individul, atunci privatul se incheie repede. Scopul este sa il tii cat mai mult si sa faci sa revina la tine, cat mai repede. Plus, un profesionist in comunicare ( cum ai spus ca vrei sa devii ), are tot timpul un scop prestabilit in orice discutie – actiune.

Una e sa asculti si alta e sa stii ce sa faci cu ceea ce asculti. Ca antiteza la Constitutia Americana – ‘tot ceea ce spui, poate fi folosit impotriva ta’, facand referire la tot ce baiatul povesteste si TU asculti. Daca mai este si intrebat, atunci ritualul e perfect. Asa stii mai multe despre el si poti oricand sa deschizi orice subiect doresti.

Una e sa povestesti o fantezie, si alta e sa o povestesti cu dureros de multe detalii. Cele mai influente detalii sunt cele care se leaga de simturile lui, tot ce : Aude, Gusta, Miroase, Atinge, Vede. Tot ceea ce spui despre simturile lui, este ceea ce VREI TU sa simta, nu el. Daca acum cand citesti, te fac sa-ti imaginezi ca dintr-o data iti este sete de un pahar de limonada cu miere, este posibil ca dupa ce termini postul sa-ti faci una.

Una e sa fii obosita fara scop si alta e sa obosesti pentru un Scop. Adu-ti aminte ce vrei si cand. Fii specifica si exacta. Scrie pe hartie, pe frunte, pe monitor sau tatueaza-l. Cu cat mai inradacinat este sentimentul, cu atat mai mult vrei creste probabilitatea sa atingi Scopul.