Chat with us, powered by LiveChat

Where is the Love

28 iun. Where is the Love

Ma simt obligat moral si etic sa ma dau cu parerea despre barbatii pribegiti care fura inima curata,pura si neatinsa a vreunei zane dornice de dragoste cu nabadai. Barbatii manipuleaza. O fac fara sa stie cu toate armele pe care le au la indemana, gesturi, sarm, faima, bani, fizic, educatie, intelect. Oridinea nu conteaza. Facem asta ca sa iubim,sa ne simtim mandri si fericiti de statutul nostru, sa ne creasca orgoliu si sa stam cu pieptu breaz,ca la armata, in fatza fiecarei creaturi cu voce suava si chip de inger.

Suntem cam idioti. Ne gandim mai mult la noi

Cunosc multi barbati care sunt mai ceva ca Stefan cel Mare dupa cotropirea Otomana, cand umbla si cuceresc o femeie cumsecade. Iar dupa,cand jupana si-a luat boarfele si s-a refugiat la ma-sa, atunci sa vezi lacrimi de crocodil pe seama nefericitului. Dar n-ar recunoaste vreodata ca el a fost egoist cand vorbea prea mult despre el,cand uita sa ii zambeasca,sa ii spuna ‘buna dimineata’ si ‘multumesc’, si sa o ajute cu amabilitatile lui sa ii faca ei o zi mai frumoasa. Pai ba boule, cum vrei tu ca ea sa fie zana ta cea topita dupa tine,cand tu uiti sa fii galant si recunoscator ca ea exista in viata ta de pribeag.

Femeile sunt gingase

Fiinte colorate in viata unui barbat.M-as lumina din nou la fatza daca as intalni,vedea, gesturi fine si atente, pasionale si sincere la oamenii din jurul nostru. Nu vreau sa vad..”Hai ce faci papusha,vii cu mine la o cafea”.. sau alte aberatii inculte care fac femeile sa stea mai mult in casa decat sa dea ochii cu tine.
Fi-ti-ar zambetul ala parsiv sa-ti fie, ca nu te mai induri sa te autoeduci in fatza unei femei, ci o iei exact ca la stana, curgandu-ti balele cand se perinda faptura prin fatza ta,negustor de suflete ce esti. Esti plin de endorfine de-ti scapa toti hormonii de sub control si devii doar un robotzel de-o noapte, care in afara de-a da din cur de doua,trei ori, altceva nu te straduiesti sa faci.

Esti pricopsit cu vorbe de alint, lingusitoare si ostentative,dar nu, sa stii ca femeile nu au nevoie de asta, au nevoie de sinceritate si corectitudine, de nobletze si buna purtate. Daca vii cu astea, le-ai furat si nu mai scapi de ele. Dar se pare ca ele incep sa caute si in alte parte mai nou.
Nu-i asa ca e mai frumos cand ii cunoasteti Online,cand vedem cat de imperfecti, sinceri si interesanti sunt. E provocator cand stii ca altcineva,din alta parte, te indrageste,te cauta si te zdrobeste cu atatea intrebari idioate pe care oricum nu apuci sa le citesti, ci doar sa ii zambesti ca sa-i inmultesti hormonii fericirii. Astia de prin tarile calde,care iti toaca tie zilnic nervii,sunt oameni ceva mai sinceri si civilizati decat gloata pitoreasca de pe meleagurile nostre. Pe buna dreptate cunosc destui care vin pe la noi,zambind larg pana la urechiushe, dupa vreo fufa care,in cel mai scurt timp il va face sa isi vanda casa,pe ma-sa si pe ta-su numai ca ii cumpere ei visele nepuerile.Ca doar ce, nu e greu sa faci mai mult ca Obama intr-o luna!!

Tanjiti dupa bani castigati usor uneori, nu va multumiti cu munca cinstita si onesta prin care banii vin sigur si la timp. Cautati oportunitati in a jongla sufletul vreunui trecator strain prin viata voastra si il chinuiti orbeste pana cand omul se intreaba unde a gresit sa treca prin asta. Dar roata se invarte,ce dai,aia primesti. Desi sa nu va minuneze ca veti deveni dependente de indicative si bani.

Nu faceti bine

Macar de ati face-o pe Robin Hood sa ajutati saracii,dar nu, avem abonament maine la impachetari cu marmelada rosie luata de prin nu stiu ce vagauni care ne face corpul roz..fataaaaa.
Scriu asta pentru ca, fir-ar lumea asta materialista care exista in jurul nostru,cu care ne trezim,mancam si respiram. Devenim obsedati de bunuri si lucruri care ne intoxica spiritul si existenta si uitam de evolutie. Dar la ce ne trebuie ca doar avem ce manca si unde ne distra.Mergem diseara la Bordellos si iarasi facem turnu Eiffel din Tequila..asta da viata, nu?
Ma simt marginalizat pentru ca nu inteleg interesul material intre prieteni,iubiti,cunoscuti. Femei care umbla dupa portofelul maro marcat cu LV ,al vreunui tzanc care a invatat gresit de la Cioran,cum ca „munca prosteste”.

Dar cum ma minunez de minunatii oameni care isi imprumuta sume minunate de bani si apoi se incaleca pe vreun Mertz cu jante late de Dorobanti si fuga dupa barbugii sa-i rupa cu batele pe spinarele late.
Dar am un sentiment frumos, lumea incepe sa inteleaga omenia si respectul ptr ea. Nu stiu de unde vine si ce val de speranta m-a luat,dar il simt. Devenim mai buni cu noi si cu bipezii nostri si cred ca putem sa nu-i mai judecam, ci sa intelegem si acceptam conditia fiecaruia, neimpunand nimanui nimic.

”Va doresc tot binele din lume…chiar daca noua ne ramane mai putin” de la Tamango